НАЧАЛО Алткойни

Coinbase ще добави NFT гейминг алткойн към платформата си

септември 17, 2022 21:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase ще добави NFT гейминг алткойн към платформата си

Най-голямата американската крипто борса Coinbase включва още един токен в пътната си карта за листване, добавяйки Illuvium (ILV).

В четвъртък Coinbase добави ILV, токен за управление на Illuvium – фентъзи игра с отворен свят, изградена върху Етериум блокчейна.

Какво е Illuvium (ILV)?

Illuvium е отчасти приключенска игра и отчасти битка между играчи, а ILV се използва за възнаграждаване на играчите.

Притежателите на ILV имат достъп до трезора на Illuvium и право на глас в управлението на играта в рамките на децентрализираната автономна организация (DAO) Illuvium.

Уебсайтът описва играта по следния начин:

Illuvium е игра за изследване на отворен свят, колекциониране на NFT създания и autobattle, изградена върху блокчейна на Етериум, която излиза на PC и Mac през 2022 г. Играйте, за да печелите в графично богато научнофантастично приключение и завладейте дивото, за да помогнете на своя катастрофирал екипаж да процъфти.

Изследвайте 7 ослепителни извънземни пейзажа и разкрийте катаклизмите, които са разрушили Illuvium.

Към момента на писане на статията ILV се търгува на около $63.6. Алткойнът не е отчитал значителни движения през последните 24 часа, като е загубил само 1.7%. От друга страна, ILV е спаднал с около 21% през последните седем дни. Токенът остава с повече от 96% под най-високата си стойност от $1,924, която достигна през ноември миналата година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Кабинетът на Джо Байдън прави сериозна стъпка за крипто регулациите


Coinbase създаде пътната карта тази година, за да повиши прозрачността и да намали възможността за фронт рънинг на листвинга.

По-рано този месец главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг заяви, че борсата има за цел да листва възможно най-много криптоактиви, стига те да отговарят на стандартите на компанията.

Това е нещо като Amazon или нещо подобно, където даден продукт може да има три звезди или да има пет звезди, но ако започне да получава постоянно една звезда, вероятно е измамен или дефектен или нещо подобно и може би Amazon ще го премахне. В противен случай искате да оставите пазара да реши кои са тези [дефектни] неща…

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Инвеститор напусна работа и тръгна с печалбите си от Биткойн на глобална пътешествие – VC Spectra следващата му цел?

След като намира успех с Биткойн, този човек се впуска в глобално приключение. Може ли VC Spectra да бъде следващата дестинация за неговите инвестиции?

септември 25, 2023 12:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.