НАЧАЛО Алткойни

Coinbase ще добави NFT гейминг алткойн към платформата си

септември 17, 2022 21:34 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase ще добави NFT гейминг алткойн към платформата си

Най-голямата американската крипто борса Coinbase включва още един токен в пътната си карта за листване, добавяйки Illuvium (ILV).

В четвъртък Coinbase добави ILV, токен за управление на Illuvium – фентъзи игра с отворен свят, изградена върху Етериум блокчейна.

Какво е Illuvium (ILV)?

Illuvium е отчасти приключенска игра и отчасти битка между играчи, а ILV се използва за възнаграждаване на играчите.

Притежателите на ILV имат достъп до трезора на Illuvium и право на глас в управлението на играта в рамките на децентрализираната автономна организация (DAO) Illuvium.

Уебсайтът описва играта по следния начин:

Illuvium е игра за изследване на отворен свят, колекциониране на NFT създания и autobattle, изградена върху блокчейна на Етериум, която излиза на PC и Mac през 2022 г. Играйте, за да печелите в графично богато научнофантастично приключение и завладейте дивото, за да помогнете на своя катастрофирал екипаж да процъфти.

Изследвайте 7 ослепителни извънземни пейзажа и разкрийте катаклизмите, които са разрушили Illuvium.

Към момента на писане на статията ILV се търгува на около $63.6. Алткойнът не е отчитал значителни движения през последните 24 часа, като е загубил само 1.7%. От друга страна, ILV е спаднал с около 21% през последните седем дни. Токенът остава с повече от 96% под най-високата си стойност от $1,924, която достигна през ноември миналата година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Кабинетът на Джо Байдън прави сериозна стъпка за крипто регулациите


Coinbase създаде пътната карта тази година, за да повиши прозрачността и да намали възможността за фронт рънинг на листвинга.

По-рано този месец главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг заяви, че борсата има за цел да листва възможно най-много криптоактиви, стига те да отговарят на стандартите на компанията.

Това е нещо като Amazon или нещо подобно, където даден продукт може да има три звезди или да има пет звезди, но ако започне да получава постоянно една звезда, вероятно е измамен или дефектен или нещо подобно и може би Amazon ще го премахне. В противен случай искате да оставите пазара да реши кои са тези [дефектни] неща…

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене