НАЧАЛО Алткойни

Coinbase премахва поредния алткойн от платформата си за търговия

11.02.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase премахва поредния алткойн от платформата си за търговия

Базираната в САЩ борса за криптовалути Coinbase наскоро обяви решението си да извади от списъка с дигитални активи на платформата още един алткойн.

Алткойнът, който Coinbase реши да премахне е Status (SNT).

Изключването от платформата, обявено чрез Twitter, е насрочено за 23 февруари 2024 г., в 14:00 ч. българско време. Според Coinbase ходът е резултат от рутинен преглед на изброените активи, за да се гарантира спазването на стандартите на борсата. Вследствие на това търговията за SNT ще бъде спряна на всички платформи на Coinbase.

Решението на Coinbase да извади SNT от списъка следва подобни действия, предприети по-рано през февруари, когато борсата прекрати поддръжката на Bitcoin SV (BSV) и забрани търговията с други криптовалути.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Начало

Този ход на Coinbase идва на фона на засиления регулаторен контрол в сферата на криптовалутите, особено след правните действия, предприети от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу големи борси като Binance и Coinbase.

По-специално Coinbase е въвлечена в съдебни спорове от юни 2023 г., когато SEC я обвини, че управлява своята платформа за търговия с криптоактиви като нерегистрирана национална борса за ценни книжа – съдебен иск, който Coinbase понастоящем оспорва.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Ето защо може да не видим спот Етериум ETF тази година

Борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) отбелязаха значителен успех, което предизвика интерес към подобни предложения за други криптовалути като Етериум (ETH).

04.03.2024 15:00 2 мин. четене

3 криптовалути със значителен потенциал през март

През февруари пазарът на криптовалути отбеляза забележителен възход, който почти изстреля Bitcoin (BTC) и различни алткойни до нови исторически върхове.

04.03.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.