НАЧАЛО Други

Coinbase открива фючърсна търговия за потребителите извън САЩ

септември 29, 2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase открива фючърсна търговия за потребителите извън САЩ

Coinbase International, борса за криптовалути, разшири услугите си за безсрочни фючърси до потребители на дребно извън САЩ.

Този ход следва забележителното постижение на платформата от над $5.5 милиарда условен обем през второто тримесечие, дължащо се основно на институционалната търговия. Разширяването получи одобрение от регулаторния орган в Бермудските острови, което позволява на международната борса Coinbase да предлага услугите си на отговарящи на условията клиенти на дребно извън САЩ, както е описано подробно в неотдавнашното съобщение.

Първоначално стартирането на търговията с безсрочни фючърси от Coinbase през май беше достъпно само за институционални инвеститори извън САЩ. От 28 септември обаче търговците на дребно извън САЩ вече могат да проверяват допустимостта си за търговия с безсрочни фючърси в Coinbase Advanced.

Предвижда се действителните търговски дейности да започнат през следващите седмици. Coinbase се ангажира да се придържа към местните разпоредби и стандарти, като си сътрудничи с местните регулаторни органи, за да гарантира спазването им. Тази отдаденост заслужава да се отбележи, особено когато други крипто борси се изтеглят от различни региони поради засиления контрол от страна на местните регулаторни органи.

Международната борса Coinbase, отговорна за предоставянето на тази услуга, получава финансова подкрепа от своя Застрахователен фонд и Програма за подкрепа на ликвидността, които се финансират в USDC.

Според борсата търговията с този вид фючърси съставлява до 75% от общия обем на търговията с криптовалути в световен мащаб, което затвърждава значението ѝ в света на крипто търговията.

Разширяването на Coinbase в областта на безсрочните фючърси за потребители на дребно извън САЩ е стратегически ход, насочен към поддържане на конкурентоспособността и значимостта на пазара. То подчертава адаптивността на компанията и непрекъснатите ѝ усилия да се ориентира в променящия се пейзаж на пазара на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.