НАЧАЛО Други

ChatGPT вече не е ограничен до данни от 2021 г. и може да предава информация на живо

септември 28, 2023 16:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT вече не е ограничен до данни от 2021 г. и може да предава информация на живо

OpenAI въведе отново уеб сърфиране в реално време в своя AI инструмент ChatGPT, с което увеличи неговата привлекателност за частни лица и компании.

Първоначално стартирана през май и временно деактивирана поради опасения за заобикаляне на платени стени, функцията вече се съобразява с разрешенията на уебсайтовете, което е от полза за всички заинтересовани страни.

Задвижвана от търсачката Bing, функцията за сърфиране на ChatGPT я превръща в динамичен генератор на информация, който е от решаващо значение за заявки, изискващи актуални данни, като пазарни тенденции или планиране на пътувания. Той предоставя директни връзки към надеждни източници, обогатявайки потребителското изживяване и достоверността на информацията.

По-ранните опасения за потенциални проблеми с авторските права поради заобикаляне на платените стени бяха отстранени с предпазни мерки като протокола “robots.txt”.

Първоначално достъпна за потребителите на ChatGPT “Plus” и “Enterprise“, OpenAI планира да разшири достъпа до функцията, което отразява техния предпазлив и далновиден подход.

Тази актуализация следва други забележителни подобрения, включително взаимодействие с глас и изображения, което подчертава ангажимента на OpenAI за лидерство в областта на изкуствения интелект.

Тези актуализации на ChatGPT означават значителна стъпка към свързването на статичната информация и тази в реално време. Функцията за сърфиране свързва потребителите с развиващия се дигитален свят, отбелязвайки съществен етап в пътя на AI технологията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

JPMorgan може да напусне Китай ако САЩ наредят

Изпълнителният директор на JP Morgan, Джейми Даймън, обсъди позицията на компанията си по отношение на бизнеса ѝ в Китай.

декември 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.