Home

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

20.06.2024 19:44 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

Освен това крипто борсата сподели плановете си да листне LayerZero (ZRO) като търговията ще започне най-вероятно на 21 юни, но след като бъдат изпълнени условията за ликвидност.

Coinbase отбеляза, че LayerZero ще носи етикет на експериментална криптовалута, което показва по-висок риск около токена поради скорошното му пускане на пазара.

LayerZero (ZRO) беше регистрирана и на няколко други крипто борси днес, след като беше разпространена чрез airdrop събитие.

Например според официално съобщение от Binance, депозитите в рамките на нейната платформа за ZRO в момента са отворени, което позволява на търговците да подготвят средствата си за предстоящото пускане. Потребителите обаче трябва да очакват забавяне при тегленията на своите ZRO, тъй като те ще бъдат разрешени на 21 юни 2024 г., точно 24 часа след началото на търговията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.