НАЧАЛО Алткойни

Coinbase листна още 14 алткойна – какво последва?

октомври 29, 2022 9:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase листна още 14 алткойна – какво последва?

Базираната в САЩ борса за  криптовалути Coinbase разширява своя набор от цифрови активи.

Платформата добавя попечителска поддръжка за над дузина алткойни, базирани на най-значимия алткойн към момента – Етериум (ETH).

Coinbase заяви, че добавя 14 нови криптовалути към нарастващия списък с виртуални валути в своя тръст за студено съхранение Coinbase Custody.

Coinbase Custody, която стартира през юли 2018 г., е услуга за попечителство на криптовалути за по-големи инвеститори, разположена в Ню Йорк. Услугата има за цел да предостави на търговците сигурен начин за съхранение на големи количества цифрови активи.

Съобщението имаше смесени резултати върху цените на токените, включително за платформата Ispolink (ISP), която скочи от $0.000776 до $0.00106, което представлява 20% увеличение. Оттогава ISP се стабилизира и към момента на писане на статията се търгува за 0.00071.

Следващата в списъка е DeFi Yield Protocol (DYP), децентрализирана екосистема, която предлага решения за трупане на възвръщаемост и позволява на потребителите да използват инструменти за търговия. DYP поскъпна от $0.1601 до $0.1681, което представлява ръст от 4.9%.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 3 алткойна за ноември 2022 г.


Сред другите криптоактиви, които отбелязаха минимални печалби през деня, са музикално-базираната платформа за NFT Muse DAO (MUSE), доставчикът на мрежова инфраструктура Marlin (POND), доставчикът на блокчейн данни Parsiq (PRQ), мултиверижният протокол за трупане на възвръщаемост от NFT SuperFarm (FARM), оперативно съвместимият протокол Synapse (SYN) и кураторите на NFT XMON (XMON) и ImmutableX (IMX).

Цифровите активи, чиито цени спаднаха след съобщението, включват създателя на финансови услуги Chain (XCN), който отбеляза спад от 13% през последните 24 часа, като се понижи от $0.057 до $0.50 към момента на писане на статията.

Други, които отбелязаха лек спад в цената, включват StaFi (FIS), протокол, който има за цел да реши противоречието между сигурността и ликвидността на токените в рамките на механизмите за консенсус за доказателство за залог (PoS) и решението за мащабиране от втори слой Metis (METIS).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене