НАЧАЛО Алткойни

Coinbase листна още 14 алткойна – какво последва?

октомври 29, 2022 9:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase листна още 14 алткойна – какво последва?

Базираната в САЩ борса за  криптовалути Coinbase разширява своя набор от цифрови активи.

Платформата добавя попечителска поддръжка за над дузина алткойни, базирани на най-значимия алткойн към момента – Етериум (ETH).

Coinbase заяви, че добавя 14 нови криптовалути към нарастващия списък с виртуални валути в своя тръст за студено съхранение Coinbase Custody.

Coinbase Custody, която стартира през юли 2018 г., е услуга за попечителство на криптовалути за по-големи инвеститори, разположена в Ню Йорк. Услугата има за цел да предостави на търговците сигурен начин за съхранение на големи количества цифрови активи.

Съобщението имаше смесени резултати върху цените на токените, включително за платформата Ispolink (ISP), която скочи от $0.000776 до $0.00106, което представлява 20% увеличение. Оттогава ISP се стабилизира и към момента на писане на статията се търгува за 0.00071.

Следващата в списъка е DeFi Yield Protocol (DYP), децентрализирана екосистема, която предлага решения за трупане на възвръщаемост и позволява на потребителите да използват инструменти за търговия. DYP поскъпна от $0.1601 до $0.1681, което представлява ръст от 4.9%.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 3 алткойна за ноември 2022 г.


Сред другите криптоактиви, които отбелязаха минимални печалби през деня, са музикално-базираната платформа за NFT Muse DAO (MUSE), доставчикът на мрежова инфраструктура Marlin (POND), доставчикът на блокчейн данни Parsiq (PRQ), мултиверижният протокол за трупане на възвръщаемост от NFT SuperFarm (FARM), оперативно съвместимият протокол Synapse (SYN) и кураторите на NFT XMON (XMON) и ImmutableX (IMX).

Цифровите активи, чиито цени спаднаха след съобщението, включват създателя на финансови услуги Chain (XCN), който отбеляза спад от 13% през последните 24 часа, като се понижи от $0.057 до $0.50 към момента на писане на статията.

Други, които отбелязаха лек спад в цената, включват StaFi (FIS), протокол, който има за цел да реши противоречието между сигурността и ликвидността на токените в рамките на механизмите за консенсус за доказателство за залог (PoS) и решението за мащабиране от втори слой Metis (METIS).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Ето кога може да очакваме началото на новия алткойн сезон

След значителния ръст на стойността на Биткойн фокусът на пазара на криптовалути се насочи към алткойните.

декември 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Топ 9 инвестиции в крипто пространството за декември 2023 година

Да сте в крак с актуалните тенденции на пазара на криптовалути е ключова стратегия за опитни и нови крипто инвеститори.

декември 10, 2023 11:01 3 мин. четене

Трейдър направи над 6,000% печалба от търговията с нова меме криптовалута

Крипто търговец привлече вниманието към забележителните си печалби в рамките само на един месец чрез търговия с нов претендент в сферата на криптовалутите – Grok (GROK), който се различава от Grok AI.

декември 10, 2023 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.