НАЧАЛО Алткойни

Coinbase добавя 3 нови криптовалути за фючърсна търговия

02.05.2024 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добавя 3 нови криптовалути за фючърсна търговия

Coinbase, една от най-големите борси за криптовалути, предизвика голямо вълнение на пазара днес с последното си съобщение.

От борсата обявиха добавянето на три нови криптовалути: AEVO, Ethena (ENA) и ether.fi (ETHFI). Тази новина предизвика вълна от спекулации сред трейдърите и ентусиастите, които с нетърпение очакват да видят как това ще се отрази на цените на тези активи, особено като се имат предвид настоящите нестабилни пазарни условия.

Coinbase стартира пазари за AEVO-PERP, ENA-PERP и ETHFI-PERP. Първоначално тези пазари бяха във фаза само на публикуване, което позволяваше на потребителите да публикуват и изтеглят лимитирани поръчки без незабавно изпълнение. Coinbase обаче бързо прехвърли тези пазари в режим на пълна търговия, позволявайки различни видове поръчки.

Подкрепата от страна на голяма борса от калибъра на Coinbase обикновено има положителен ефект върху цените на криптовалутите.

Въпреки присъщата на крипто пазарите волатилност, листването на AEVO, ENA и ETHFI в Coinbase може да вдъхне нов оптимизъм и импулс на тези активи, като евентуално предизвика покачване на цените им през следващите дни.

По последни данни, цената на ЕТЕНА отбеляза незначителен спад, търгувайки се на ниво от $0.797, като еднодневният обем на търговия намаля с над 30% до $315.20 милиона. От друга страна, след съобщението на Coinbase, цената на ETHFI се повиши с 2.45% до $3.75, като обемът на търговията ѝ намаля с 28% до $249.33 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

Проницателен крипто търговец е постигнал значителни печалби, като е инвестирал в меме монетата MAGA (TRUMP), която наскоро достигна исторически връх.

30.05.2024 7:30 2 мин. четене

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.