НАЧАЛО Други

Coinbase добавя три алткойна към платформата си за фючърсна търговия

02.02.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добавя три алткойна към платформата си за фючърсна търговия

Coinbase International, глобалната платформа за крипто фючърси под управлението на Coinbase, обяви намерението си да включи три нови алткойна - Aptos (APT), Filecoin (FIL) и Sui (SUI).

Според съобщение на Coinbase International, търговията с тези три алткойна е планирана да започне на 8 февруари 2024 г., като започне от 14:00 ч. българско време или по-късно. 

Coinbase International, сравнително нов играч на пазара, има за цел да си извоюва ниша на фючърсния пазар, който понастоящем е доминиран от големи играчи като Binance и Bybit. Заслужава да се отбележи, че поради разпоредбите на САЩ Coinbase понастоящем не разполага със собствена платформа за фючърси на родната си платформа.

В стремежа си да разшири глобалното си присъствие Coinbase International активно се установява в Европа. Неотдавна компанията си осигури лиценз за доставчик на услуги за виртуални активи във Франция, което ѝ позволява да разшири услугите си в региона.

Освен това тя успешно получи лицензи в Испания, Сингапур и Бермудските острови, с което сигнализира за ангажимента си да разшири присъствието си на различни международни пазари.

От съществено значение е да се признае, че Coinbase се бори със строги регулаторни предизвикателства в Съединените щати. Комисията за ценни книжа и борси (SEC) обвини компанията в нарушаване на законите за ценните книжа, което добавя още едно ниво на сложност към операциите ѝ в родната ѝ страна.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

3 акции от портфолиото на милиардера Уорън Бъфет, които да следите

Уорън Бъфет, известната фигура в сферата на фондовите пазари, не се нуждае от представяне. Той е широко известен със своя значителен и разнообразен инвестиционен портфейл, който включва различни акции.

05.03.2024 9:00 2 мин. четене

БРИКС ще задмине Запада по икономическа сила според президента на Русия

По време на неотдавнашна реч пред Федералното събрание на Русия президента Владимир Путин изтъкна една забележителна тенденция.

05.03.2024 8:00 2 мин. четене

БРИКС: Тази държава отказва да се присъедини към съюза

Министерството на външните работи на Мексико наскоро отговори на спекулациите относно потенциалния интерес на страната относно присъединяване към групата БРИКС, която се състои от нововъзникващи икономики.

04.03.2024 20:20 2 мин. четене

5 акции, които да избягвате на фона на икономическото състояние на САЩ

Въпреки че в момента пазарите на акции в САЩ са на исторически високи нива, инвеститорите трябва да бъдат предпазливи.

04.03.2024 16:40 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.