НАЧАЛО Алткойни

Chilliz (CHZ) с най-високи седмични печалби сред най-големите криптовалути

август 18, 2022 15:41 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chilliz (CHZ) с най-високи седмични печалби сред най-големите криптовалути

Въпреки че повечето криптовалути се върнаха в мечата зона, някои, като Chiliz (CHZ), отбелязат значително увеличение на цените.

CHZ отбелязва добри печалби през последната седмица, като за деня не е демонстрирал значителни движения към момента на публикуване.

През последните седем дни цената на токена се е повишила с 44.6%, което го прави най-добре представящия се актив сред 100-те най-големи криптовалути.

Към момента на публикуване Chilliz се търгува на цена от $0.2217.

На какво се дължи възхода?

Важно е да се спомене, че тези постижения се случват в момент, когато Chiliz се подготвя за актуализацията Pequin – фаза 5 на тестовата мрежа Scoville – както беше обявено в официалния акаунт на платформата в Twitter (NYSE: TWTR) на 15 август.


Неотдавна основателят и главен изпълнителен директор Александър Драйфус сподели новината, че платформата е получила регулаторно споразумение за работа на територията на Италия, с което задълбочава присъствието си на ключов пазар и въвежда „допълнителни критични защити за потребителите„.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум може да се коригира около Сливането – Артър Хейс


Какво представлява Chilliz?

Chiliz е цифрова валута, използвана за спорт и развлечения, създадена от едноименния финтех доставчик със седалище в Малта, който управлява базираната на блокчейн платформа за спортни развлечения и ангажиране на фенове Socios.

С помощта на платформата потребителите могат да участват в управлението и вземането на решения за някои от най-големите световни имена в спортната индустрия, включително ФК Барселона, Пари Сен Жермен и Манчестър Сити.

Основателят и главен изпълнителен директор на Chiliz е Александър Драйфус, който има повече от 20 години опит в разработването на уеб базирани компании, включително интерактивния пътеводител Webcity, както и онлайн покер проектите Winamax и Chilipoker.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини