НАЧАЛО Други

CheapAir сменя от Coinbase на BitPay

април 22, 2018 22:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CheapAir сменя от Coinbase на BitPay

В него, той поиска мнението на клиентите си за смяната на търговското решение от Coinbase на BitPay.

Главният изпълнителен директор Джеф Клий пише в писмото, че от 2013 г. CheapAir.com е приел Биткойн (BTC) за резервации на полети и хотели. Според изпълнителния директор, последното уведомление на Coinbase, че те ще отнемат решения за „попечителство“ на търговците, ще направи приемането на BTC по-трудно.

В отговор на предстоящите промени в Coinbase, Klee предлага компанията да приложи „надежден партньор за обработка“. Идеята е, да за да започне да приема Биткойн Кеш (BCH), Dash и Litecoin (LTC) в допълнение към Биткойн.

Клий посочва BitPay – чието търговско решение понастоящем приема само Биткойн и Биткойн Кеш – като алтернатива на Coinbase в писмото си, казвайки, че те „са имали голям опит с тях досега и интеграцията ни е до голяма степен завършена“. BitPay имат изикване за специални портфейли, а Клий не иска да неудобства клиенти, които имат портфейл от различен тип:

„Разбираме какво се опитва да постигне BitPay. Проблемите, с които се опитват да се справят – забавени или неточни плащания – са реални и бяха особено превалентни през декември и януари…“

„…От друга страна, не държа на идеята да помоля клиентите ни, в много случаи, да работят повече или да променят портфейли, за да могат да сключат сделки с нас. „

В писмото си Клей пита крипто клиентите на CheapAir за обратна връзка по въпроса чрез Twitter, коментари под писмото или електронна поща.

Решението на Coinbase да прекрати дейността на платформата Coinbase Merchant Tools, заменяйки я с Coinbase Commerce накара Reddit да отстрани Биткойн като опция за плащане за своята програма за членство Reddit Gold. 31-ви май 2018 г. е крайната дата за търговците да преминат към Coinbase Commerce.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

декември 8, 2022 0:57 1 мин. четене

Ripple: Коя е най-голямата заплаха в делото срещу SEC?

Адвокат Джон Дийтън, основател на Crypto Law и привърженик на Ripple, посочи каква според него е най-голямата заплаха за Ripple в делото с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

декември 7, 2022 19:20 1 мин. четене