НАЧАЛО Други

CheapAir сменя от Coinbase на BitPay

април 22, 2018 22:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CheapAir сменя от Coinbase на BitPay

В него, той поиска мнението на клиентите си за смяната на търговското решение от Coinbase на BitPay.

Главният изпълнителен директор Джеф Клий пише в писмото, че от 2013 г. CheapAir.com е приел Биткойн (BTC) за резервации на полети и хотели. Според изпълнителния директор, последното уведомление на Coinbase, че те ще отнемат решения за „попечителство“ на търговците, ще направи приемането на BTC по-трудно.

В отговор на предстоящите промени в Coinbase, Klee предлага компанията да приложи „надежден партньор за обработка“. Идеята е, да за да започне да приема Биткойн Кеш (BCH), Dash и Litecoin (LTC) в допълнение към Биткойн.

Клий посочва BitPay – чието търговско решение понастоящем приема само Биткойн и Биткойн Кеш – като алтернатива на Coinbase в писмото си, казвайки, че те „са имали голям опит с тях досега и интеграцията ни е до голяма степен завършена“. BitPay имат изикване за специални портфейли, а Клий не иска да неудобства клиенти, които имат портфейл от различен тип:

„Разбираме какво се опитва да постигне BitPay. Проблемите, с които се опитват да се справят – забавени или неточни плащания – са реални и бяха особено превалентни през декември и януари…“

„…От друга страна, не държа на идеята да помоля клиентите ни, в много случаи, да работят повече или да променят портфейли, за да могат да сключат сделки с нас. „

В писмото си Клей пита крипто клиентите на CheapAir за обратна връзка по въпроса чрез Twitter, коментари под писмото или електронна поща.

Решението на Coinbase да прекрати дейността на платформата Coinbase Merchant Tools, заменяйки я с Coinbase Commerce накара Reddit да отстрани Биткойн като опция за плащане за своята програма за членство Reddit Gold. 31-ви май 2018 г. е крайната дата за търговците да преминат към Coinbase Commerce.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене