Home

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

13.06.2024 11:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

Въпреки че е имало общи теми и шансове за сътрудничество, Хоскинсън е бил много разочарован и озадачен от липсата на отговор от страна на Мъск на неговите обръщения. Според него това е най-добрият възможен начин да се позволи на обществото да взаимодейства с технологиите, като същевременно се пропуснат много от отрицателните последици в световен мащаб, като свръхпотребление, разхищение и експлоатация на ресурсите.

Един от примерите за област, в която Cardano и Мъск биха могли да си помогнат, е идеята за интегриране на Midnight протоколът директно в X, за да се подпомогне защитата на личните данни на потребителите чрез предоставяне на социална финансова платформа с функции за защита. Тези и други интеграции биха могли да внесат решение на проблемите с поверителността, както и да подобрят работата на социалната мрежа.

Хоскинсън изрази разочарованието си от това, че Мъск никога не е цитирал или споменавал Cardano или предложения от него принос за “един екологичен и технологичен свят“.

Той също така размишлява върху сценария, че Мъск е решил да се концентрира само върху своите проекти или може да има някакви лични проблеми, които го принуждават да не се свързва с Cardano. Хоскинсън твърди:

“Възможно е той или някои от приятелите му да не са доволни от мен или да са му казали, че с мен е трудно да се работи, не че съм сигурен в това”.

Въпреки че Мъск не е проявил интерес към него, Хоскинсън заяви, че го подкрепя и твърди , че X се справя добре. Той отбеляза, че харесва платформата и иска да допринесе за успеха на приложението по всякакъв начин. Останал е впечатлен и от способността на Мъск да ръководи X с намален персонал, както и от усилията му да намали разходите след придобиването на Twitter.

Към съществуващата дискусия той добави и пристрастието на Мъск към Dogecoin. Основателят на Cardano направи предположение, че Мъск може да е собственик на голям дял в Dogecoin или че може би харесва логото. Въпреки това Хоскинсън е готов да седне на масата за преговори, за да си сътрудничи с Мъск и да улесни интеграцията на криптовалутите в X.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Членките вече разглеждат предложението на Иран за обща платежна система

Страните членки на БРИКС разглеждат предложението на Иран за интегриране на националните им платежни системи, както потвърди руският заместник-министър на външните работи Андрей Руденко в интервю за TASS.

24.07.2024 17:30 1мин. четене

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Ethena ще инвестира в токенизирани активи от реалния свят: BlackRock е от кандидатите

Ethena, организацията, която стои зад USDe токена, е готова да инвестира част от резервите си в токенизирани активи от реалния свят (RWA).

24.07.2024 14:00 1мин. четене

Base стартира платформа за крипто дарения във връзка с изборите в САЩ

Решението от втори слой на Етериум, Base, подкрепя нова платформа за крипто дарения, наречена Support Crypto, която има за цел да промени начина на набиране на средства за американските политици преди президентските избори.

24.07.2024 13:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.