НАЧАЛО Други

Чанпен Джао отрича твърденията на CFTC за манипулиране на пазара

март 28, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чанпен Джао отрича твърденията на CFTC за манипулиране на пазара

В отговор на твърденията на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) главният изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао отрече компанията да е участвала в манипулиране на пазара или в търговия с цел печалба.

В публикация от 28 март Джао поясни, че Binance извършва сделки главно за финансиране на разходи във фиатни или други криптовалути, тъй като компанията генерира приходите си в криптовалути.

Той също така отбеляза, че компанията има строги политики за предотвратяване на активната търговия на служителите и им забранява да търгуват с фючърси.

Компанията е внедрила усъвършенствана технология, за да спазва регламентите за борба с прането на пари и мерките за опознаване на клиентите (KYC), и може да се похвали с 16 лиценза за услуги за търговия с дигитални активи, което е най-високият брой сред всички платформи за крипто търговия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Властите в САЩ обмислят разширяване на спешната кредитна линия за банките


Освен това Джао разкри, че Binance.com е изиграла жизненоважна роля в подпомагането на американските правоприлагащи органи при замразяването и конфискуването на средства на стойност над $125 милиона през 2022 г. и $160 милиона през 2023 г. досега.

Джао увери, че се придържа към политиките на компанията и никога не е участвал в Binance Launchpad, Earn, Margin или Futures, предпочитайки да се съсредоточи върху създаването на стабилна платформа, която обслужва своите потребители.

Въпреки обвиненията, той изрази разочарование и изненада от подадения от CFTC иск, позовавайки се на отношенията на сътрудничество на Binance с регулатора в продължение на повече от две години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Колко важен пазар е Европа за американските крипто компании

Американската крипто компания Galaxy Digital обяви плановете си да разшири присъствието си в Европа и назначи първия си главен изпълнителен директор за региона. 

септември 24, 2023 14:00 2 мин. четене

Забраната за износ на петрол от Русия може да е директна заплаха за Европа

Неотдавнашното руско ембарго върху износа на дизелово гориво, съчетано с предварителното спиране на морския внос от страна на Европейския съюз като част от санкциите срещу действията на Русия в Украйна, представлява критично предизвикателство за Европа.

септември 24, 2023 10:00 2 мин. четене

Ето как САЩ може да се противопостави на БРИКС

С разпадането на ерата на Pax Americana Съединените щати се нуждаят от надеждни съюзници. Въпреки че зависимостта от традиционното трио Великобритания, Германия и Япония има своите предимства, наложително е да се разшири кръгът на стратегическите партньорства.

септември 24, 2023 9:00 3 мин. четене

Пробив в сигурността на Nansen – застрашен ли e NFT пазара OpenSea?

OpenSea, широко използвана платформа за търговия с незаменяеми токени (NFT), предупреди своите потребители за сигурността на техните API ключове след оповестяване от страна на Nansen относно потенциално компрометиране на клиентски данни поради инцидент, свързан със сигурността.

септември 24, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.