Home

Chainlink демонстрира обещаващи резултати на фона на натиска върху крипто пазара

09.07.2024 6:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink демонстрира обещаващи резултати на фона на натиска върху крипто пазара

Биткойн и алткойн пазарите остават под натиск, но Chainlink (LINK) демонстрира признаци на натрупване при китовете при текущите цени.

Chainlink отчита инвестиционен интерес на ниските нива, запазвайки стабилност по време на последните пазарни колебания. Към момента на писане на статията се търгува на цена от $12.98. LINK предлага възможност за повторно натрупване, като някои придобивки са отчетени като резервни активи. Въпреки предизвикателния алткойн пазар, LINK се откроява поради жизненоважната си роля в крипто и Web3 инфраструктурата, осигурявайки важни данни за много приложения.

Неотдавнашен ончейн анализ разкрива, че LINK токените се движат от борсовите резерви към частни портфейли, което свидетелства акумулиране в подготовка за стейкинг. Стойността на Chainlink е нараснала по време на бичия пазар през 2024 г., осигурявайки над $21 милиарда.

LINK е широко разпространен токен в повече от 720,000 портфейла, като нито един от тях не държи над 5% от предлагането. Около 54% от LINK остават блокирани, като скоро ще бъдат отключени още токени.

Услугите на Chainlink са неразделна част от основните DeFi протоколи като Aave V3, където се държи голяма част от стойността му. Влиянието на платформата се разширява чрез ежедневното ѝ приемане в по-малки приложения и търговски услуги, предлагащи сигурни междуверижни решения.

Бъдещите предложения на Chainlink ще се фокусират върху подобряването на сигурността, създавайки междуверижни ленти с множество нива на сигурност. Платформата също така е готова да се възползва от токенизацията на реални активи, свързвайки традиционните пазари с блокчейн.

Въпреки потенциала си, цената на LINK не се е повишила рязко като някои топ токени. Независимо от това запазва позицията си в топ 15 на криптовалутите със силна подкрепа от общността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на XRP продължава да се покачва – ще продължи ли тази тенденция?

След неотдавнашните ценови възходи XRP отново се превърна в лидер на крипто пазара.

16.07.2024 17:47 2мин. четене

Binance пуска фючърсна търговия с ливъридж за Dogwifhat (WIF)

Днес е активен ден за крипто пазара със забележителни листвания и увеличения на цените.

16.07.2024 17:00 1мин. четене

Ще избухне ли меме пазарът, както през 2021 година?

Известен крипто анализатор сподели мнението си за потенциалния възход на пазара на меме монети и как той ще се съотнесе към бичия ръст през 2021 г.

16.07.2024 16:30 2мин. четене

Pepe с ръст в цената след значителна инвестиция от фирма за рисков капитал

Pepe отбеляза значителен скок от 23% на 16 юли благодарение на голяма покупка от фирмата за рисков капитал Nascent.

16.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.