НАЧАЛО Алткойни

Цените на тези три криптовалути може да спаднат през следващите дни

03.03.2024 16:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цените на тези три криптовалути може да спаднат през следващите дни

Много крипто токени имат непрекъснати разпределения, включително заключени токени, регулирани от договори за придобиване на права или предварително определени маркетингови стратегии.

Разумно е търговците да се въздържат от участие в транзакции, включващи тези криптовалути, през седмиците, когато са планирани отключвания и раздавания на токени, като част от стабилна стратегия за управление на риска.

Аспектите, свързани с разпространението и отключването на допълнителни единици токени в рамките на даден блокчейн, често се пренебрегват от трейдърите, което води до потенциално скъпоструващи грешки по време на планираните разпродажби.

По-конкретно, освобождаването на договорите за придобиване на права често води до стратегически разпродажби в дните или седмиците след отключването. Същото се отнася и за фондовете на общността или маркетинговите фондове, което води до съответни ликвидации и временен натиск за продажби.

Данните от TokenUnlocksApp, извлечени 2 март, идентифицират три криптовалути, които трейдърите трябва да избягват през следващата седмица. Като цяло се очаква през следващата седмица пазарът да отключи токени на стойност $70.64.

Първата криптовалута, която трябва да избягвате да търгувате през следващата седмица, е Sui Network (SUI), която съставлява почти 80% от следващите 7-дневни отключвания. Мащабируемата верига от първи слой ще освободи 34.62 милиона SUI за своята “програма за достъп до общността“, оценена на $56.08 милиона. Интересно е, че това отключване може да включва “обща продажба чрез избрани борси“, както е посочено на страницата на програмата.

Инвеститорите също така трябва да се въздържат от търговия с Galxe (GAL) през следващата седмица – криптовалута с пазарна капитализация от $360 милиона. Отключването е насрочено за 4 март и ще доведе до приток на над 2.03 милиона GAL, оценени на $7.03 милиона. По-голямата част от тези токени, 1.44 милиона GAL на стойност $5.02 милиона, ще бъдат отключени за “екипа” и “фондацията“, като “общността” ще получи токени на стойност над $2 милиона, произволно разпределени от Фондацията.

И накрая, Hashflow (HFT), децентрализиран протокол за обмен, ще отключи 13.62 милиона HFT на стойност $6.37 милиона през следващата седмица. С относително малката си пазарна капитализация от близо $170 милиона, това представлява най-значителното отключване сред трите криптовалути, които ще избегнат търговията през следващата седмица.

Разпределението е доста насочено към “основния екип” и маркетинговите стратегии за “развитие на екосистемата“, което дава на екипа контрол върху освобождаването, подобно на “наградите за общността”. След отключването на 6 март екипът ще разполага с токени на стойност близо $4 милиона, които ще може да харчи и продава, докато “Ранните инвеститори” ще получат 5.21 милиона HFT на стойност $2.44 милиона.

Инвеститорите трябва да проявяват предпазливост и да избягват прекомерна експозиция към проекти с текущи разпределения. Независимо от това, тези криптовалути все още могат да се представят добре в дните след очакваните разпродажби, като се има предвид силно волатилния и непредсказуем характер на пазара на криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.