НАЧАЛО Алткойни

Цената на XRP спада – какво следва за криптовалутата?

декември 8, 2022 19:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на XRP спада – какво следва за криптовалутата?

XRP се понижи с близо 17% през последните близо 30 дни, а пазарната му капитализация е изправена пред подобни корекции.

За един месец пазарната капитализация на XRP е намаляла с $5 милиарда и е паднала под границата от $20 милиарда от предишните си нива от $25 милиарда. Спадът идва в момент, когато в социалните медии се появиха положителни новини за съдебното дело на SEC срещу Ripple. Пазарната му капитализация вече е под $20 милиарда, като в четвъртък достигна $19.4 милиарда.

Продължаващите тежки мечи пазарни условия се отразяват на водещите криптовалути като ги карат да се движат надолу въпреки всички положителни новини. Криптопазарите се насочиха към червената зона в четвъртък, като Биткойн и Етериум се понижиха съответно с 3% и 5.1%.

Какво следва за XRP?

Миналия месец Ripple регистрира победи срещу Комисията по ценните книжа и фондовите борси, след като бе въвлечен в съдебна битка в продължение на повече от година. Няколко забележителни победи включват решение за отхвърляне на опита на SEC да задържи документите, свързани с бившия директор на отдела Уилям Хинман. Документите показват реч, в която Хинман твърди, че Етериум (ETH) не е ценна книга.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите


Развитието показва, че съдебните победи вече не дават такъв значителен тласък на цената на XRP. Ripple трябва да спечели по-значителни битки срещу Комисията по ценните книжа и фондовите борси, за да може това да има по-сериозно влияние върху стойността на актива.

От октомври насам XRP не успява да пробие съпротивата на $0.50 и само по-големи и положителни новини от съдебни дела биха могли да тласнат актива нагоре.

Освен това китовете също така преместват своите XRP токени в неизвестни портфейли с голяма вероятност да ги продадат.

Към момента на писане на статията алткойнът се търгуваше на цена от близо $0.39 и е скочил с 1.5% в рамките на последните 24 часа. Тя също така е спаднала с над 88% от историческия си връх от $3.40, който достигна през януари 2018 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене