НАЧАЛО Алткойни

Цената на този гейминг алткойн скочи с 60%

януари 9, 2023 12:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на този гейминг алткойн скочи с 60%

В последно време пазарът на криптовалути показва признаци на възстановяване, а една гейминг криптовалута, успя да привлече инвеститорския интерес и направи сериозен подем.

През последните 24 часа цената на криптовалутата Gala (GALA) нарасна с цели 60%.

Това се случва, след като разработчиците разкриха значително партньорство с бившия кечист Скалата и промяна в бизнес модела си, цената на GALA направи невероятно завръщане.

След като регистрира сериозен спад през 2022 г., цената на GALA скочи с огромните 130% от началото на годината.

Има ли този отскок потенциал да създаде повече пространство за продължаване на тренда?

Съоснователят на Zynga основа Gala Games – бизнес с блокчейн игри. През 2022 г. Take-Two Interactive придобива Zynga в сделка на стойност $12 милиарда. Целта на Gala Games е да разработи среда за игри, в която играчите са готови да прекарват времето си. През последните няколко месеца много потребители спряха да играят популярни блокчейн игри като Axie Infinity и Sandbox.

Цената на GALA се повиши, след като разработчиците разкриха,че в момента се разработват два филма с участието на актьорите Скалата и Марк Уолбърг – две от най-големите имена в развлекателния бизнес. Купувачите на билети за филмите ще могат да сканират QR код, за да спечелят дигитални награди, се казва в изявление на разработчиците на приложението.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Милиардер споделя предупреждение за крипто пазарите


Неотдавнашното преориентиране на разработчиците към мобилните устройства е друг фактор, който повишава цената на GALA. Потребителите ще могат лесно да изтеглят и да играят игри, като при това ще печелят токени GALA.

Цената на GALA към момента на писане на статията е $0.03807, с пазарна капитализация от $1.3 милиарда и 24-часов обем на търговия, нараснал с 392.96%. В същото време предлагането в обръщение е приблизително 6,977,205,436 GALA.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене

Защо Floki Inu поскъпна с над 150% в рамките на последния месец?

Общността на Floki Inu (FLOKI) гласува „за“ на предложение за изгаряне на 4.2 трилиона токена на стойност над $100 милиона на своя междуверижен мост.

януари 30, 2023 15:10 2 мин. четене