НАЧАЛО Алткойни

Цената на тази топ криптовалута може да се изстреля с почти 200%

16.03.2024 21:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на тази топ криптовалута може да се изстреля с почти 200%

Уважаван анализатор и трейдър сподели прозрения за три известни криптовалутни актива.

Започвайки с петата по големина криптовалута по пазарна капитализация, анализаторът, който се подвизава под псевдонима Inmortal, съобщи, че Solana (SOL) може да отрази експлозивното рали, на което бе свидетел конкурентът ѝ Етериум (ETH) от началото на 2020 г. до края на 2021 г., като потенциално може да постигне подобни астрономически печалби.

Етериум се изстреля от най-ниската стойност от малко под $90 през март 2020 г. до най-високата за всички времена стойност от почти $5,000 през ноември 2021 г.

Inmortal предполага, че Solana може да поскъпне с приблизително 182% от сегашната си цена. Ако криптовалутата достигне прогнозираната от Inmortal цел за връх на цикъла, това би означавало забележително 60x увеличение от най-ниската ѝ стойност през декември 2022 г.

Inmortal също така предостави прозрения за Floki (FLOKI), популярна меме монета, като посочи, че тя преминава през фаза на вертикално натрупване – сценарий, при който цената на актива се колебае в рамките на диапазон, като постепенно се насочва нагоре.

Графиката на анализатора предполага, че FLOKI може да преживее значителен спад, след като надхвърли предишния си исторически връх от малко под $0.00034, преди да започне параболично рали.

Накрая, анализаторът обърна внимание на Chainlink (LINK), като предложи, че той може би се подготвя за втора вълна на рали. Според анализа на Inmortal, LINK потенциално може да се покачи с около 68% от текущата си цена и да достигне $32.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.