НАЧАЛО Алткойни

Цената на Render (RNDR) регистрира спад – китовете разпродават токени

20.05.2024 17:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Render (RNDR) регистрира спад – китовете разпродават токени

Render (RNDR) претърпя спад на цената от около 10% през последната седмица, на фона на сериозна разпродажба от страна на голям инвеститор.

Въпреки тази разпродажба, пазарните анализатори все още са обнадеждени за бъдещето на токена.

Нека разгледаме последните транзакции и тяхното потенциално въздействие върху движението на цената на RNDR.

Голям инвеститор разпродаде значително количество RNDR токени, което доведе до моментен спад на цената. Data Nerd разкри, че инвеститорът, известен като 0x1Cb, е прехвърлил 265,000 RNDR (приблизително $2.78 милиона) на Binance през последните 24 часа.

Този инвеститор преди това е закупил 365,000 RNDR на средна цена от $9.20 и запазва 100,000 RNDR, оценени на около $1.1 милиона.

През изминалата седмица други големи притежатели на RNDR също се възползваха от скорошното възстановяване на цените. Доклад от SpotOnChain показва, че шест кита са преместили 7.16 милиона RNDR токена (на стойност около $77/9 милиона) към борси като Coinbase и Binance, осигурявайки приблизително $61 милиона печалби.

Тези продажби отразяват стратегически подход за вземане на печалба в отговор на покачването на цените. Не всички участници на пазара обаче са негативно настроени. Някои очакват по-нататъшни печалби, особено с предстоящите събития в технологичния сектор, които биха могли да повлияят на криптовалутите, свързани с AI, като RNDR.

Инвеститорите очакват отчета за приходите на NVIDIA в сряда, 22 май, прогнозирайки силни резултати, водени от увеличеното търсене на AI технология. Положителните развития в пространството на изкуствения интелект често водят до увеличения на цените за криптовалути, свързани с AI, което потенциално е от полза за RNDR.

Макар и да отбеляза лек спад от 4% след транзакцията на кита по-рано днес, RNDR се възстанови до текущата си цена от $10.14. За сметка на това криптовалутата все още е с 10% надолу на седмичната графика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Toncoin измести Dogecoin в топ 10 класацията на криптовалутите

Голяма пазарна корекция, при която Биткойн падна до под $65,000, доведе до 33% увеличение на обема за Toncoin.

18.06.2024 16:11 1 мин. четене

Тази криптовалута може да скочи с 50% преди по-сериозна корекция според анализатор

Популярният крипто трейдър Bluntz, известен с точните си алткойн прогнози, вярва, че меме токена Dogwifhat (WIF) е на път да претърпи значителен подем.

18.06.2024 15:30 2 мин. четене

Алткойн сезонът отново се забави, но дали е добър момент за инвестиция?

Първоначалното вълнение около т.нар. „алткойн сезон“ се охлади, като много криптовалути се коригираха с 10-20% през последната седмица, с изключение на няколко като Етериум.

18.06.2024 15:00 2 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.