НАЧАЛО Алткойни

Цената на меме криптовалутата на Доналд Тръмп скочи с близо 30% – ето защо

26.05.2024 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на меме криптовалутата на Доналд Тръмп скочи с близо 30% – ето защо

Секторът на меме монетите се превърна в една от най-печелившите области за инвеститорите по време на неотдавнашния бичи подем на криптовалутите.

През последните месеци значително внимание привлякоха такива монетите, свързани с президентските избори в САЩ през 2024 г., като TRUMP и BODEN.

Към момента цената на TRUMP възлиза на $11.18, което отразява скок от 28.5% през последните 24 часа. Това увеличение не е съвсем неочаквано. От 9 май насам TRUMP се движи по възходяща траектория, белязана от множество по-високи върхове и по-високи дъна, което показва устойчива бича тенденция.

Индексът на относителната сила (RSI) за TRUMP също отбеляза значително повишение, което предполага засилен бичи импулс. Продължаващото покачване на RSI обаче може да тласне TRUMP към зоната на свръх покупка, което потенциално да доведе до лека корекция.

Ключов фактор за неотдавнашното покачване на цената на TRUMP са подкрепящите коментари на бившия президент и републикански кандидат за 2024 г. Доналд Тръмп относно криптовалутата. В публикация в Truth Social Тръмп наблегна на позитивните си възгледи и непредубедения си подход към процъфтяващата криптоциндустрия, твърдейки, че Съединените щати трябва да са водещи в тази област. Тези коментари се появиха точно преди планираното му появяване на Националната конвенция на либертарианците.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.