НАЧАЛО Алткойни

Цената на Klaytn (KLAY) скочи след ново предложение за подобрение на мрежата

октомври 25, 2022 12:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Klaytn (KLAY) скочи след ново предложение за подобрение на мрежата

KLAY на мрежата Klaytn се повиши с повече от 30% до $0.2055, което го прави един от най-добре представящите се дигитални активи тази седмица.

Предложение за намаляване на блок възнагражденията

Управителният съвет (УС) на Klaytn одобри предложение за намаляване на блок възнагражденията на мрежата поради настоящата пазарна ситуация.

Според предложението блок възнаграждения ще бъдат намалени от 9.6 KLAY на 6.4 KLAY на блок. Новоиздадените токени също така ще се разпределят в нов формат, като 50% от тях ще отидат в УС, 40% във Фонда за растеж на Klaytn и 10% в Резерва за подобряване на Klaytn.

Разработчиците на Klaytn заявиха, че намерението им за предложението е “да се справят с волатилността, която в момента се наблюдава на макропазарите”. Екипът пише:

В резултат на негативната ситуация в световната икономика и на криптопазара, както и на засиленото обращение на Klaytn в екосистемата Klaytn, цената на [актива] преживява драматичен спад. Необходимо е да реагираме на ситуацията, като коригираме количеството на новоиздадените KLAY.

Фондацията Klaytn започва обратно изкупуване на токени

Друг катализатор за положителното представяне на KLAY е обратното изкупуване на токени, инициирано от фондация Klaytn.

Според публикация в блога на 21 октомври е открито необичайно колебание в ликвидността на токена по веригата и е инициирано обратно изкупуване, за да се стабилизира екосистемата. Екипът заяви, че за финансирането на покупката ще бъдат използвани резервите от стабилни монети на фондацията Klaytn.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Очертава се обрат за най-големия алткойн


Отделно от това фондацията продължи, че покупката ще бъде извършена чрез централизирани борси, за да се сведе до минимум волатилността и всички откупени токени ще бъдат изгорени.

Фондация Klaytn не разкри броя на токените, които ще закупи, и какви разходи ще направи за покупката.

Бичи настроения в обществото

Данните на LunarCrush разкриха, че социалните настроения около токена Klaytn в момента са високи. Според данните споменаванията на токена в социалните мрежи са нараснали с 471.7%, а социалните ангажименти са се увеличили със 717.4% до 6 милиона.

В момента активът също така е начело на LunarCrush AlternativeRank с водеща комбинирана социална и пазарна активност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

Крипто аналитикът Майкъл ван де Поуп посочи алткойн с ниска капитализация, който тази година е отбелязал почти 9-кратни печалби, който може би се подготвя за по-нататъшен възходящ импулс.

септември 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.