НАЧАЛО Алткойни

Цената на Klaytn (KLAY) скочи след ново предложение за подобрение на мрежата

25.10.2022 12:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Klaytn (KLAY) скочи след ново предложение за подобрение на мрежата

KLAY на мрежата Klaytn се повиши с повече от 30% до $0.2055, което го прави един от най-добре представящите се дигитални активи тази седмица.

Предложение за намаляване на блок възнагражденията

Управителният съвет (УС) на Klaytn одобри предложение за намаляване на блок възнагражденията на мрежата поради настоящата пазарна ситуация.

Според предложението блок възнаграждения ще бъдат намалени от 9.6 KLAY на 6.4 KLAY на блок. Новоиздадените токени също така ще се разпределят в нов формат, като 50% от тях ще отидат в УС, 40% във Фонда за растеж на Klaytn и 10% в Резерва за подобряване на Klaytn.

Разработчиците на Klaytn заявиха, че намерението им за предложението е “да се справят с волатилността, която в момента се наблюдава на макропазарите”. Екипът пише:

В резултат на негативната ситуация в световната икономика и на криптопазара, както и на засиленото обращение на Klaytn в екосистемата Klaytn, цената на [актива] преживява драматичен спад. Необходимо е да реагираме на ситуацията, като коригираме количеството на новоиздадените KLAY.

Фондацията Klaytn започва обратно изкупуване на токени

Друг катализатор за положителното представяне на KLAY е обратното изкупуване на токени, инициирано от фондация Klaytn.

Според публикация в блога на 21 октомври е открито необичайно колебание в ликвидността на токена по веригата и е инициирано обратно изкупуване, за да се стабилизира екосистемата. Екипът заяви, че за финансирането на покупката ще бъдат използвани резервите от стабилни монети на фондацията Klaytn.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Очертава се обрат за най-големия алткойн


Отделно от това фондацията продължи, че покупката ще бъде извършена чрез централизирани борси, за да се сведе до минимум волатилността и всички откупени токени ще бъдат изгорени.

Фондация Klaytn не разкри броя на токените, които ще закупи, и какви разходи ще направи за покупката.

Бичи настроения в обществото

Данните на LunarCrush разкриха, че социалните настроения около токена Klaytn в момента са високи. Според данните споменаванията на токена в социалните мрежи са нараснали с 471.7%, а социалните ангажименти са се увеличили със 717.4% до 6 милиона.

В момента активът също така е начело на LunarCrush AlternativeRank с водеща комбинирана социална и пазарна активност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута продължава да върви надолу, след като наскоро достигна историческо дъно

Меме криптовалутата Degen (DEGEN) отбеляза забележителен спад в цената, след като между 18 и 19 юни показа признаци на възстановяване.

21.06.2024 20:45 1 мин. четене

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.