НАЧАЛО Алткойни

Цената на Filecoin (FIL) продължава да върви нагоре с невероятни темпове

23.02.2024 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Filecoin (FIL) продължава да върви нагоре с невероятни темпове

Криптовалутата Filecoin (FIL) се превърна в един от най-коментираните токени, като между 22 и 23 февруари отбеляза скок от почти 16% преди да загуби част от печалбите си.

Значителното увеличение на цената на Filecoin може да се отдаде до голяма степен на неотдавнашното му сътрудничество с блокчейн гиганта Solana.

Докладите сочат, че Solana възнамерява да използва надеждните услуги за съхранение на Filecoin за архивиране на своята блокчейн история.

Според данни от CoinMarketCap Filecoin е достигнал най-висока точка при $8.46 на 22 февруари, но към момента на писане на статията се търгува за около $8, което все още отразява 7.5% ръст.

Този неотдавнашен скок в цената на Filecoin накара крипто аналитиците да публикуват оптимистични прогнози за цената.

Али Мартинез, известен крипто експерт, се включи в X, за да изрази убеждението си в потенциала на FIL да набере още по-голяма пазарна скорост.

Той заяви:

Успешен пробив на бариерата ($8.5) може значително да повиши цената на FIL, като потенциално утрои стойността му и достигне $25.5!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.