Home

Цената на Биткойн може да се срине до $62,500 – ето защо

12.06.2024 19:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн може да се срине до $62,500 – ето защо

Хулио Морено, ръководител на отдел „Проучвания“ в CryptoQuant, потвърди, че на пазара на Биткойн има някои видими признаци на капитулация на миньорите.

В понеделник те се освободиха от 1,200 BTC, което беше най-големият брой BTC, разпродадени за един ден от края на март миналата година.

Тези ежедневни операции се извършваха извънборсово (OTC), което означава, че големите транзакции се обработваха самостоятелно, без да оказват непосредствено въздействие върху пазарните цени.

Увеличаването на броя на прехвърлянията на Биткойн на извънборсови “гишета” предполага, че миньорите може би се подготвят да продадат повече Биткойн токени, вероятно поради опасения от потенциален спад на цените или поради непосредствена нужда от пари в брой. След неотдавнашното халвинг събитие много компании за добив и отделни миньори посочиха, че не могат да поддържат печеливши операции, което води до потенциално напускане на индустрията.

Потенциален спад на цената на BTC до $62,500?

Анализаторът Уили Ву призова за предпазливост, тъй като по-голям натиск от страна на продавачите може да направи разходите за BTC по-ниски. Мислите му по този въпрос са, че ако има нова каскада от ликвидиране на лонг позиции, цената на Биткойн в крайна сметка може да спадне до $62,500, за да се изчистят позициите, отворени при фючърсите.

Ву твърди, че така ще се отърве от отворен интерес на фючърсния пазар, който е в основата на значителното възстановяване на цената на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Биткойн е подложен на натиск след последните действия на Mt. Gox

Стойността на Биткойн за кратко падна под $66,000, веднага след като Mt. Gox започна процеса за възстановяване на дължимите BTC на кредиторите.

24.07.2024 14:30 2мин. четене

Биткойн компания се подготвя за голямо IPO на фона на пазарното раздвижване

Съобщава се, че Fold Inc., известна със своята програма за BTC награди, е на прага на голям бизнес ход, който може да окаже значително влияние върху нейното бъдеще и по-широката крипто индустрия.

24.07.2024 12:30 1мин. четене

Mt. Gox oтново прехвърли Биткойн на стойност милиарди долари

Закритата японска крипто борса Mt. Gox прехвърли 37,477 BTC на 24 юли към 08:00 ч. (българско време), равняващи се на $2.5 милиарда към момента на транзакцията, на непознат крипто адрес.

24.07.2024 9:28 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.