Home

Биткойн е значително подценен на настоящите си нива според милиардер

12.06.2024 17:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е значително подценен на настоящите си нива според милиардер

Милиардерът инвеститор Бил Милър IV, председател и главен информационен директор на Miller Value Partners, коментира Биткойн в публикация в блога си, озаглавена „Защо все още залагам на Биткойн“ на 11 юни 2021 г.

Въпреки факта, че Биткойн вече е донесъл едни от най-големите печалби, Бил Милър все още е убеден, че криптоактивът е подценен, и дори нещо повече, той прогнозира, че в бъдеще ще има значителна промяна в разпределението на глобалния капитал.

Според информацията милиардерът вярва, че истинската вътрешна стойност на Биткойн далеч надхвърля сегашната му пазарна капитализация от $1.37 трилиона, като се има предвид потенциалът му да предефинира световния капиталов пазар.

Според Милър:

Обещанието на Биткойн е просто – а именно, че промените в покупателната способност на някого не трябва да се контролират от орган, обвързан с обстоятелствата на раждането му.

В същото време той посочва факта, че чарът на Биткойн се крие именно в това, че покупателната способност, изваждайки я от официалното местонахождение на лицето, стои самостоятелно и няма друга власт освен тази на лицето, което я ползва.

Инвеститорът вярва, че прозрачният характер на децентрализираната система и информацията, която е публична за всички участници, са характеристиките, които Биткойн притежава в сравнение с конвенционалните парични системи, които, от друга страна, зависят от субективни човешки преценки и политика.

Милър вярва, че Биткойн вероятно ще бъде следващият технологичен пробив, който ще преустрои капиталовия пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Kraken приключи изплащанията от Mt. Gox, без да предизвика разпродажба на Биткойн

Kraken приключи процеса на изплащане на суми на кредиторите на Mt. Gox, без да предизвика очакваната разпродажба на BTC.

24.07.2024 19:05 2мин. четене

Ferrari започва да приема плащания с Биткойн в Европа

На 24 юли Ferrari обяви плановете си да разшири възможността за плащане с криптовалута до европейските си представителства до края на месеца.

24.07.2024 19:01 1мин. четене

Riot Platforms придобива Block Mining, за да разшири добивния капацитет на Биткойн

Riot Platforms, основен играч в добива на BTC, ще купи Block Mining, базиран в Кентъки, в сделка на стойност $92.5 милиона.

24.07.2024 18:30 1мин. четене

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.