НАЧАЛО Биткойн

Цената на Биткойн достигна своя връх – Джим Креймър

06.03.2024 17:16 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн достигна своя връх – Джим Креймър

Водещият на предаването "Mad Money" по CNBC, Джим Креймър изрази опасенията си, че Биткойн може би е достигнал това, което той възприема като връх на пазара.

Финансовият коментатор сподели гледната си точка след драматичните колебания в стойността на Биткойн, при които криптовалутата се срина до $58,000, след като достигна нова рекордно висока стойност от над $69,000. Въпреки този внезапен спад Биткойн демонстрира устойчивост, като се изкачи обратно до нивото от $66,000 към момента на писане на статията.

Неотдавнашните пазарни сътресения още веднъж подчертаха волатилността, присъща на Биткойн, особено след като той преживя рязък спад, след като достигна безпрецедентни нива. Това колебание беше достатъчно значително, за да накара Креймър да изрази мислите си в социалните медии, предизвиквайки интерес както сред инвеститорите, така и сред ентусиастите.

Публикацията на Креймър включва изображение на малко куче, увито в кърпа, придружено от надпис, в който се твърди, че кучето, наречено Пип, е закупило Биткойн на цена $69,210. По лек начин Креймър отправи закачлива закачка към Майкъл Сейлор, виден защитник на Биткойн и съосновател на MicroStrategy – компания, която е инвестирала доста в Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Предупреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

На фона на бурния пазар експерт по криптовалути и търговец, известен като Rekt Capital, алармира за Биткойн (BTC), предупреждавайки инвеститорите за продължаваща корекция.

20.04.2024 7:00 1 мин. четене

Исторически момент: Биткойн успешно завърши своя четвърти халвинг

Халвингът на Биткойн – събитие, което се повтаря на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки четири години – води до намаляване наполовина на възнагражденията за добив на миньорите.

20.04.2024 3:16 1 мин. четене

Биткойн е измама и безнадеждна валута според директора на JPMorgan

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan, продължава да бъде яростен критик на Биткойн (BTC), като го смята за измамен актив, а не за легитимна валута.

19.04.2024 20:00 1 мин. четене

Ето защо цените на Биткойн и криптовалутите може да се сринат след халвинга

Цената на Биткойн отбеляза значителен спад от историческия си връх, като не успя да поддържа инерцията и проби под ключовите нива на подкрепа около $68,300 и $63,400 преди отново да се върне над $64,000 към 19 април.

19.04.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.