НАЧАЛО Алткойни

Цената на Aptos (APT) бележи спад на фона на силни фундаменти

февруари 12, 2023 19:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Aptos (APT) бележи спад на фона на силни фундаменти

Неотдавна криптовалутата Aptos (APT) се сблъска с понижение на цената си поради спад в натиска за покупка.

Въпреки това данните от Artemis показват, че през последните няколко дни се наблюдава значително нарастване на активността на потребителите в PoS блокчейна от първи слой.

Върхът демонстрира това увеличение на активността в дневните активни адреси в мрежата, които достигнаха 28,800 на 9 февруари, както и историческия максимум в броя на дневните транзакции, който достигна 265,100 на същия ден.

Смята се, че рязкото повишаване на активността е свързано с увеличаването на броя на NFT, DEX проекти и използването на портфейли в блокчейна на Aptos.

Към момента на писане на статията APT се търгува на цена от $13.49, което е значителен спад от най-високата ѝ стойност от $19.86, достигната на 26 януари.


ПРОЧЕТИ ОЩE: PayPal паузира работата по стабилната си монета: 


Спадът на цените се дължи главно на намаляване на натиска за покупки, както показва спадът на ключови индикатори за инерция като индекса на относителната сила (RSI) и индекса на паричния поток (MFI). Тези показатели предполагат, че импулсът за покупка се е забавил през последните седмици, което води до спад в цената на APT.

Освен това текущата отрицателна стойност на индекса на паричните потоци на Чайкин от -0.05 показва, че има повече натиск за продажба, отколкото натиск за покупка. В резултат на това цената на APT може да продължи да спада, докато тази тенденция се запази.

Важно е да се отбележи, че пазарите на криптовалути са силно волатилни и бъдещото представяне на всеки актив може да бъде трудно предвидимо. Поради това физическите лица трябва внимателно да обмислят собствената си толерантност към риска и инвестиционните си стратегии, преди да вземат каквито и да било решения, свързани с криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

DeFi платформа, базирана на Етериум, се бори да се конкурира

Според Santiment слабото представяне на SUSHI може да се дължи на неспособността ѝ да задържи потребителите и да се конкурира с други DeFi платформи.

март 27, 2023 10:11 2 мин. четене

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

март 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене