НАЧАЛО Алткойни

Цената на алткойн скочи с над 80% след листинг на Binance

ноември 8, 2023 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на алткойн скочи с над 80% след листинг на Binance

След листването си в Binance ORDI, крипто токен, изграден по BRC-20 стандарта отбеляза забележителен скок на стойността си с 80%.

Този дигитален актив, свързан с Bitcoin Ordinals, претърпя бърза трансформация в сферата на търговията. Той скочи от скромните $7 до връх от $14.02, преди да намери стабилност на около $13.3.

Решението на Binance да включи ORDI в своите предложения за търговия изигра ключова роля за стимулиране на пазарното присъствие на токена. Макар че ORDI вече се беше утвърдил на други известни борси, именно одобрението на Binance предизвика скок отвъд границата от $11 само за една сутрин.

Благодарение на глобалния обхват на Binance токените ORDI вече имат по-широка база от инвеститори. С максимално предлагане, което отразява лимита на Биткойн от 21 милиона, тези токени могат да се похвалят със солидна пазарна капитализация, която се доближава до $217 милиарда.

Освен това дневният обем на транзакциите за ORDI скочи до $161 милиона. Въпреки това настоящата стойност е с 61% по-ниска от историческия си връх през май.

Също така, в очакване на повишената търговска активност, Binance планира да включи ORDI като актив за заемане. Това развитие скоро ще предостави на трейдърите възможността да използват ORDI в маржин търговията срещу Tether (USDT).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ криптовалутите за следващият алткойн сезон според ChatGPT

Според мнозина предстои рязък скок на пазара на криптовалути, тъй като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни други криптовалути отбелязват нови ценови върхове наред с повишените долни нива.

декември 4, 2023 7:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.