НАЧАЛО Алткойни

Цената на алткойн може да се изстреля с над 440% според топ анализатор

08.03.2024 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на алткойн може да се изстреля с над 440% според топ анализатор

Известен анализатор в областта на криптовалутите предполага потенциален ръст на алтернативен дигитален актив, базиран на Етериум.

Според прозренията, споделени от криптостратега Майкъл ван де Поуп със значителен брой последователи в платформата на социалната медия X, Chainlink (LINK), децентрализиран доставчик на оракули, може да индикира бичи обрат срещу Биткойн (LINK/BTC).

Ван де Поуп подчертава, че Chainlink остава в ниските точки на своя цикъл в сравнение с Биткойн. Той спекулира, че след като тази тенденция се обърне, има голяма вероятност за рали към историческия ѝ връх.

Разглеждайки ценовите движения, анализаторът посочва модел на по-високи дъна при двойката LINK/BTC, като отбелязва значително ниво на съпротива, което трябва да бъде преодоляно. Въз основа на своя анализ той предлага потенциално увеличение от над 440%, за да достигне предишния си връх.

Към момента на изготвяне на доклада LINK/BTC се търгува на цена от 0.0002983 BTC ($20.08), което показва скромно увеличение през последните 24 часа.

Освен това анализаторът прогнозира значителен ръст на общата пазарна капитализация на алтернативните криптовалути, като предвижда увеличение от около $672 млилиарда до близо $1.6 трилиона през 2024 г.

Той предвижда значителни промени в поведението на трейдърите, като печалбите от Биткойн вероятно ще се насочат към алткойните, което ще доведе до забележителни ценови скокове.

В перспектива той прогнозира, че Биткойн ще надхвърли границата от $70,000 по-късно този месец, което потенциално може да предизвика движение на печалби към алткойни, като по този начин ще разпали значителни ралита на пазара на алтернативни криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.