НАЧАЛО Алткойни

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

02.12.2023 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

Този проблем доведе до ограничаване на по-нататъшното участие на някои акаунти във веригата.

Първоначално предложено като поправка на проблема с несъответствието на последователностите, одобреното от общността предложение претърпя преход, воден от валидаторите и основния разработчик L1TF, като го превърна в предложение за ъпгрейд. Тази промяна имаше за цел да рационализира процеса на изпълнение за валидаторите и операторите на възли, като осигури автоматично спиране на веригата.

Според информацията бинарната версия е актуализирана до версия v2.3.2 (v6_1), за да отговори на спецификациите на предложението за обновяване. Планира се веригата да спре в блок 15751600, прогнозиран около 13:18 ч. на 8 декември, въз основа на данните от обратното броене.

Това предложение получи пълна подкрепа от общността, като това е първият случай от месеци насам на единодушни 100% положителни гласове.

От 46 участващи валидатори всички гласуваха с “Да“, като сред тях са известни участници като Allnodes, Interstellar Lounge, Interstake One, StakeBin, JESUSisLORD и др. Terra Luna Classic отбеляза забележителен скок, като нарасна с над 115% в рамките на един месец и с 88% за една седмица. Това рали беше предизвикано от TerraClassicUSD (USTC), която нарасна с 400% за един месец.

Събития като новината за Mint Cash, въвеждането от Binance на безсрочни договори за USTC и нови двойки за търговия с USTC катализираха неотдавнашния скок на цените.

Цената на LUNC се повиши с 25% през последните 24 часа, като в момента се търгува на ниво от $0.000150, което също така отразява малко над 100% ръст за седмицата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да се окажат лоша инвестиция според изкуствения интелект на Илон Мъск

Grok, AI модел, разработен от xAI и оглавен от Илон Мъск през 2023 г., набра значителна популярност от създаването си, предлагайки отличителен подход в сравнение с традиционните модели, подобни на GPT.

22.02.2024 16:00 2 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.