НАЧАЛО Алткойни

Цена на Лайткойн: Да очакваме ли скок до $100?

декември 5, 2022 20:57 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цена на Лайткойн: Да очакваме ли скок до $100?

Въпреки сривът на FTX и търгуването в диапазон на повечето криптоактиви, Лайткойн (LTC) регистрира особено значителни печалби и показва признаци на светло бъдеще.

Увеличението на цената на LTC през последните няколко дни е индикатор, че криптовалутата може да е на път към нивото от $100, според туит на експерт по крипто търговия.

Той сподели:

LTC проби успешно над възходящия канал и се задържа над него в продължение на няколко дни, а сега отново върви нагоре, насочвайки се към зоната от $90 до $100.

Освен това преди три седмици LTC регистрира най-голямото количество преместени токени, които не са били движени от четири години насам, което е предпоставка за бичи пробив, както отбелязаха от Santiment.

Анализ на цената на актива

Към момента на писане на статията LTC се търгува на цена от около $81.3, което представлява увеличение от около 6% за деня, малко над 10% за седмицата и около 19% за последните 30 дни, при пазарна капитализация от почти $5.8 милиарда.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Solana (SOL): Какви са бъдещите перспективи на проекта?


Обобщените показатели в дневен план за алткойна, споделени от Tradingview, сигнализират „силна покупка“ с резултат от 16 сигнала. Пълзящите средни са с обобщение „силна покупка“ при 14,  а осцилаторите са неутрални с резултат 9.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.