НАЧАЛО Алткойни

Цена на Лайткойн: Да очакваме ли скок до $100?

декември 5, 2022 20:57 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цена на Лайткойн: Да очакваме ли скок до $100?

Въпреки сривът на FTX и търгуването в диапазон на повечето криптоактиви, Лайткойн (LTC) регистрира особено значителни печалби и показва признаци на светло бъдеще.

Увеличението на цената на LTC през последните няколко дни е индикатор, че криптовалутата може да е на път към нивото от $100, според туит на експерт по крипто търговия.

Той сподели:

LTC проби успешно над възходящия канал и се задържа над него в продължение на няколко дни, а сега отново върви нагоре, насочвайки се към зоната от $90 до $100.

Освен това преди три седмици LTC регистрира най-голямото количество преместени токени, които не са били движени от четири години насам, което е предпоставка за бичи пробив, както отбелязаха от Santiment.

Анализ на цената на актива

Към момента на писане на статията LTC се търгува на цена от около $81.3, което представлява увеличение от около 6% за деня, малко над 10% за седмицата и около 19% за последните 30 дни, при пазарна капитализация от почти $5.8 милиарда.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Solana (SOL): Какви са бъдещите перспективи на проекта?


Обобщените показатели в дневен план за алткойна, споделени от Tradingview, сигнализират „силна покупка“ с резултат от 16 сигнала. Пълзящите средни са с обобщение „силна покупка“ при 14,  а осцилаторите са неутрални с резултат 9.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене

Защо Floki Inu поскъпна с над 150% в рамките на последния месец?

Общността на Floki Inu (FLOKI) гласува „за“ на предложение за изгаряне на 4.2 трилиона токена на стойност над $100 милиона на своя междуверижен мост.

януари 30, 2023 15:10 2 мин. четене