НАЧАЛО Други

Кати Ууд: Сривът на FTX ще е полезен за един от крипто секторите

декември 11, 2022 12:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кати Ууд: Сривът на FTX ще е полезен за един от крипто секторите

Основателят и главен изпълнителен директор на ARK Invest, Кати Ууд прогнозира, че имплозията на FTX ще бъде от полза за един от крипто секторите.

Според основателят на ARK Invests, децентрализираните (DeFi) мрежи ще стават все по-важни в сектора на финансовите услуги след фалитите на управляваната от Сам Банкман-Фрийд криптоборса FTX, както и на други крипто компании като Celsius и Three Arrows Capital (3AC):

Мисля, че това, което научаваме заради FTX, е колко по-важни ще са напълно прозрачните децентрализирани мрежи за финансовите услуги занапред.

FTX, Celsius, 3AC бяха затворени мрежи. Непрозрачни системи. Не можеше да се види какво се случва.

Ууд подчерта, че потребителите на децентрализираните мрежи са били в състояние да излязат от позициите си и да се отдръпнат безпроблемно, след като цените на криптовалутите са се сринали на фона на последиците, произтичащи от срива на централизираните крипто компании.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Вижте кой алткойн скочи със 137% за 18 дни


Това, което се случи, докато централизираните крипто компании се сриваха беше, че хората, които бяха в напълно прозрачните разпределени мрежи, успяха да се измъкнат безпроблемно.

Те виждаха какво се случва. Имаше искане за допълнително обезпечение за тези, които бяха използвали прекалено голям ливъридж.

Цялото интервю може да видите тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене