НАЧАЛО Алткойни

Cardano ще надмине Етериум, твърди противоречив крипто инфлуенсър

17.10.2022 10:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano ще надмине Етериум, твърди противоречив крипто инфлуенсър

Противоречивият крипто ентусиаст Бен Армстронг (известен още като BitBoy) предизвика вълнение в Twitter, след като прогнозира, че Cardano ще надмине Етериум по пазарна капитализация.

Реално това може да се случи след шест години, според изтъкнатия крипто инфлуенсър. Cardano (ADA), която първоначално беше известна като “японския Етериум” малко след стартирането си, в момента се оценява на $12.5 милиарда.

Макар и доста впечатляващо, това все още представлява една много малка част от капитализацията на Етериум (ETH) от $156 милиарда. В своя пик всички етери в обращение възлизаха на около половин трилион долара. Прогнозата на Армстронг беше подкрепена от някои твърде оптимистични членове на общността на Cardano, които смятат, че подобно “обръщане” е реална възможност в дългосрочен план.

Туитът му предизвика и отговори от общността на Етериум. “Интелектуалците продължават да приемат Cardano”, пошегува се Алекс Сваневик от Nansen.

Гръмката прогноза на Армстронг все пак не трябва да се взима твърде сериозно като се има предвид, че инфлуенсъра има донякъде печална репутация с криптовалутата.

BitBoy наскоро съди свой колега ютубър, след като го обвинил Армстронг в популяризиране на измамни проекти в областта на криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Колко токени ще бъдат изгаряни всяка година?


Съдебният иск се оказа огромно унижение за Армстронг – в крайна сметка той го оттегли, след като се сблъска със силен отпор от страна на общността.

Токенът ADA на Cardano се представи значително по-слабо от Етериум, като спадна с повече от 25%. Криптовалутата е застрашена от още 30% спад, след като формира мечи модел. Токенът се възползва от шумотевицата около хард форка vasil миналия месец, но сега се бори да възстанови възходящата траектория.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да се окажат лоша инвестиция според изкуствения интелект на Илон Мъск

Grok, AI модел, разработен от xAI и оглавен от Илон Мъск през 2023 г., набра значителна популярност от създаването си, предлагайки отличителен подход в сравнение с традиционните модели, подобни на GPT.

22.02.2024 16:00 2 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.