НАЧАЛО Алткойни

Cardano ще надмине Етериум, твърди противоречив крипто инфлуенсър

октомври 17, 2022 10:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano ще надмине Етериум, твърди противоречив крипто инфлуенсър

Противоречивият крипто ентусиаст Бен Армстронг (известен още като BitBoy) предизвика вълнение в Twitter, след като прогнозира, че Cardano ще надмине Етериум по пазарна капитализация.

Реално това може да се случи след шест години, според изтъкнатия крипто инфлуенсър. Cardano (ADA), която първоначално беше известна като “японския Етериум” малко след стартирането си, в момента се оценява на $12.5 милиарда.

Макар и доста впечатляващо, това все още представлява една много малка част от капитализацията на Етериум (ETH) от $156 милиарда. В своя пик всички етери в обращение възлизаха на около половин трилион долара. Прогнозата на Армстронг беше подкрепена от някои твърде оптимистични членове на общността на Cardano, които смятат, че подобно “обръщане” е реална възможност в дългосрочен план.

Туитът му предизвика и отговори от общността на Етериум. “Интелектуалците продължават да приемат Cardano”, пошегува се Алекс Сваневик от Nansen.

Гръмката прогноза на Армстронг все пак не трябва да се взима твърде сериозно като се има предвид, че инфлуенсъра има донякъде печална репутация с криптовалутата.

BitBoy наскоро съди свой колега ютубър, след като го обвинил Армстронг в популяризиране на измамни проекти в областта на криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Колко токени ще бъдат изгаряни всяка година?


Съдебният иск се оказа огромно унижение за Армстронг – в крайна сметка той го оттегли, след като се сблъска със силен отпор от страна на общността.

Токенът ADA на Cardano се представи значително по-слабо от Етериум, като спадна с повече от 25%. Криптовалутата е застрашена от още 30% спад, след като формира мечи модел. Токенът се възползва от шумотевицата около хард форка vasil миналия месец, но сега се бори да възстанови възходящата траектория.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.