НАЧАЛО Алткойни

Cardano ще надмине Етериум, твърди противоречив крипто инфлуенсър

октомври 17, 2022 10:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano ще надмине Етериум, твърди противоречив крипто инфлуенсър

Противоречивият крипто ентусиаст Бен Армстронг (известен още като BitBoy) предизвика вълнение в Twitter, след като прогнозира, че Cardano ще надмине Етериум по пазарна капитализация.

Реално това може да се случи след шест години, според изтъкнатия крипто инфлуенсър. Cardano (ADA), която първоначално беше известна като „японския Етериум“ малко след стартирането си, в момента се оценява на $12.5 милиарда.

Макар и доста впечатляващо, това все още представлява една много малка част от капитализацията на Етериум (ETH) от $156 милиарда. В своя пик всички етери в обращение възлизаха на около половин трилион долара. Прогнозата на Армстронг беше подкрепена от някои твърде оптимистични членове на общността на Cardano, които смятат, че подобно „обръщане“ е реална възможност в дългосрочен план.

Туитът му предизвика и отговори от общността на Етериум. „Интелектуалците продължават да приемат Cardano“, пошегува се Алекс Сваневик от Nansen.

Гръмката прогноза на Армстронг все пак не трябва да се взима твърде сериозно като се има предвид, че инфлуенсъра има донякъде печална репутация с криптовалутата.

BitBoy наскоро съди свой колега ютубър, след като го обвинил Армстронг в популяризиране на измамни проекти в областта на криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Колко токени ще бъдат изгаряни всяка година?


Съдебният иск се оказа огромно унижение за Армстронг – в крайна сметка той го оттегли, след като се сблъска със силен отпор от страна на общността.

Токенът ADA на Cardano се представи значително по-слабо от Етериум, като спадна с повече от 25%. Криптовалутата е застрашена от още 30% спад, след като формира мечи модел. Токенът се възползва от шумотевицата около хард форка vasil миналия месец, но сега се бори да възстанови възходящата траектория.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене