НАЧАЛО Алткойни

Cardano ще е топ алткойн за 2023 г. – Дан Гамбардело

януари 4, 2023 18:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano ще е топ алткойн за 2023 г. – Дан Гамбардело

На 1 януари 2023 г. Дан Гамбардело, основател на Crypto Capital Venture и водещ на канала в YouTube "Crypto Capital Venture", сподели своята прогноза за Cardano (ADA) за 2023 г.

Гамбардело каза следното на своите последователи в Twitter:

Cardano ще е топ монета през 2023 и повечето хора няма дори да го осъзнаят, докато не скочи с 1,000%+ отново.

На 13 май 2022 г., когато алткойнът се търгуваше за около $0.5562, Гамбардело говори за представянето на ADA по време на настоящия мечи пазар:

На 100% съм наясно, че ADA се представя по-слабо по време на низходящи тенденции. Хората не осъзнават, че това е една от причините да я харесвам толкова много.

Според крипто коментатора, макар и Cardano се представя по-слабо при низходящи трендове, алткойнът се представя по-добре при периоди на възход. Това според него означава, че в момента активът е много подценен актив и има голям потенциал за растеж.

Това е моето мнение за пазара. Това е моят подход. Това е моето мнение, основано на склонността ми към риск и на това, което считам за убедителна възможност. Това не е съвет към никого да купи ADA. Моля, бъдете внимателни там.

На 5 октомври 2022 г. Гамбардело, който отдавна е голям фен на Cardano и е уважаван член на общността, публикува видеоклип в YouTube, в който говори за „ясната си визия“ за Cardano и дългосрочната си ценова цел за ADA.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн може да се изстреля до лятото – Е.Ворхийс


Той сподели, че е особено впечатлен от подхода на разработчиците към трилемата на децентрализацията, сигурността и мащабируемостта чрез изграждането на солидна основа, на която да се гради бъдещето на проекта.

Гамбардело каза още, че според него пазарната капитализация на Cardano, която в момента е около $9.14 милиарда, може да достигне $550 милиарда (може би още през следващия бичи цикъл, но може би след няколко години). Въз основа на това той посочи, че алткойнът може да скочи до $15.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене