НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Cardano с поредното важно постижение - 600,000 портфейла стейкват ADA

ЮНИ. 4, 2021 20:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cardano с поредното важно постижение - 600,000 портфейла стейкват ADA

Cardano стигна до още едно постижение, като общите стейкващи портфейли на крипто са достигнали 608,391 от 2561 активни инструмента.

Според данните, предоставени от Poltool, инструмент за агрегиране на данни от Cardano, общата стейкната стойност на ADA е $42,93 милиарда, което представлява 71,32% от предлаганите $60,2 милиарда.


Важното събитие следва увеличената експозиция на Cardano стейкинг от различни платформи. Например iMining, канадска публично търгувана компания, наскоро включи ADA в списъка си с поддържани активи за своите услуги за стейкинг.


Чрез допълнението iMining се стреми да изложи Cardano на институционални инвеститори.


ПРОЧЕТИ ОЩЕЕто защо Виталик Бутерин смята, че Етериум няма конкуренция


Освен това, през май, базираната в САЩ криптовалутна борса Kraken също даде възможност за стейкинг на ADA. Залагането през портфейла за стейкинг на Kraken излага ADA на повече потребители.


Това постижение добавя към притока на растеж на Cardano през 2021 г. от гледна точка на растежа на мрежата и реалното използване. Между 1-ви януари и 28-ми април 2021 г. броят на активните адреси на ADA нарасна с 417,81%, като броят на транзакциите нарасна с 382,84% през същия период.


Cardano се възползва от актуализацията на мрежата


Мрежата Cardano претърпява актуализации, като привържениците ѝ наблюдават, че тя е реален конкурент и може да замени Етериум. Забележително е, че Cardano, платформа, която е базирана на алгоритъма за доказателство за залог, може да има предимство пред Етериум, след като втората криптовалута по пазарна капитализация обяви закъснението на Етериум 2.0 до края на 2022 г.


През последните месеци Етериум е подложен на критики за високи такси и запушвания, като Cardano се очертава като алтернатива. Стартирането на Етериум 2.0 има за цел да реши недостатъците на мрежата.


Cardano продължава да бъде в центъра на вниманието в криптовалутните кръгове, след като блокчейнът постигна 100% децентрализация за производството на блокове. Освен това Cardano придоби случай на използва в реалния свят след подписване на сделка с етиопското правителство за рационализиране на системата на страната чрез споделяне на ресурси.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (5)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съосноватeлят на Reddit обяви подкрепата си за Етериум

Оханян предпочита ЕтериумОханян разкри, че основният му интерес е към Етериум блокчейна, добавяйки, че Етериум "има най-много какво да доказва“.Той обясни, че харесва Етериум заради многобройните му п...
ЮНИ. 11, 2021 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света