НАЧАЛО Алткойни

Cardano, Polkadot и три други алткойна са технологично по-добри от Етериум – Weiss Ratings

20.06.2021 15:24 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano, Polkadot и три други алткойна са технологично по-добри от Етериум – Weiss Ratings

Пет проекта за криптовалути са по-технологично напреднали от Етериум, според голяма агенция за финансови рейтинги.

Последната актуализация от Weiss Ratings показва, че Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Tezos (XTZ), Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM) имат ‘отлични’ технологични оценки.

Етериум (ETH) изостава с ‘добър‘ рейтинг, заедно с Holo (HOT), Iota (IOTA), Grin (GRIN), Bitshares (BTS), Algorand (ALGO) и Nexus (NXS).

Weiss Ratings казват, че използват уникален модел, измерващ хиляди точки от данни, тъй като класира всеки крипто актив в категории като технология, приемане, инвестиционен риск и пазарен импулс.

Що се отнася до общите крипто рейтинги на компанията, Етериум (ETH) води пазара с ‘A-‘, последван от Биткойн (BTC) с рейтинг ‘B’. Stellar (XLM) и Cardano (ADA) следват лидерите в бранша с оценка ‘B-‘.

Рейтинговата агенция също анализира пазара като цяло. В нова блог публикация анализаторът Мария Матич споделя своето мнение на крипто пазара след приемането на монументалния законопроект на Салвадор за приемане на Биткойн като законно платежно средство.

ПРОЧЕТИ ОЩЕКитовете тихомълком купуват Биткойн за над $3 милиарда

Въпреки че все още не сме излезнали от гората, откритият интерес при фючърсите на Биткойн нараства, като през юни е около 20%. Това показва, че търговците стават все по-бичи.

Тя подчертава, че фундаментите не са се променили, но също така предупреждава, че биковете все още не са извън опасност.

Неутралните лихвени проценти, увеличаването на открития интерес и търговията с ливъридж са бичи признаци, че низходящата тенденция може да се обърне. Обемът на търговията обаче все още е нисък и инвеститорите трябва да излезнат от зоната на ‘страх’.

Weiss Ratings предоставя изследвания и анализи на финансовите пазари в продължение на над 30 години и публикува първите си крипто класации в началото на 2018 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.