НАЧАЛО Алткойни

Cardano отново е най-разработваният крипто проект

октомври 11, 2023 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano отново е най-разработваният крипто проект

Santiment, компания за блокчейн анализи, съобщи, че Cardano (ADA), конкурент на Етериум (ETH), наскоро е излязъл на преден план по отношение на активността на разработките.

През последните 30 дни Cardano е регистрирала впечатляващите 611.47 значими ангажимента в GitHub, надминавайки всички останали крипто проекти. Преди това Cardano изоставаше от Polkadot (DOT) и тестовата си мрежа Kusama (KSM), които в момента си поделят втората позиция с 500.67 GitHub commits за същия период от време.

Този скок в активността на разработчиците се разглежда като положителен знак, който показва, че разработчиците имат доверие в дългосрочната устойчивост на блокчейна на Cardano (ADA). То също така предполага потенциално въвеждане на нови функции в екосистемата на проекта.

Освен това Santiment следи отблизо предлагането на Биткойн (BTC), което се държи на борсите за криптовалути. Те отбелязаха, че предлагането на BTC на борсите е на ниско ниво от около 5.6%, отбелязвайки най-ниското си ниво от близо шест години.

Това показва, че участниците на пазара са склонни да задържат своите BTC в дългосрочен план, което потенциално намалява въздействието на бъдещи разпродажби.

Sentiment твърди:

Биткойн стана свидетел на най-голямото движение на монети (над 10,000 BTC) от борсите от 7 септември насам, а водещият актив по пазарна капитализация прави втори опит да надхвърли пазарна стойност от $28,000. Полезността ще играе решаваща роля тук, особено след като броят на уникалните адреси спадна до шестседмично дъно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн премина $39,000 – Бичи вълнения сред инвеститорите

Стойността на Биткойн (BTC) надхвърли $39,000, като това е първото ѝ изкачване до това ниво от април 2022 г. насам.

декември 3, 2023 11:00 1 мин. четене

Биткойн: 80% от притежателите са на печалба – какво следва?

Последните анализи на данни за Биткойн (BTC) разкриват значителен ръст на неговата рентабилност, която достига най-високите си нива от близо две години.

декември 3, 2023 9:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.