НАЧАЛО Блокчейн

Cardano надмина 50 милиона транзакции

септември 17, 2022 12:36 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano надмина 50 милиона транзакции

Мрежата на Cardano (ADA) наскоро надхвърли границата от 50 милиона трансакции преди широкоочакваният хард форк Vasil, който се очаква да доведе до "огромно подобрение на представянето" на мрежата.

Според данни от блокчейн изследователя Cardanoscan, платформата за смарт договори наскоро е надхвърлила границата от 50 милиона транзакции, след като през последните няколко седмици е обработвала доста над 50,000 транзакции на ден.

Хард форкът Vasil е основен ъпгрейд, който ще включва няколко предложения за подобрения на Cardano (CIP). Както беше съобщено, общата пазарна капитализация на ADA се повиши, надхвърляйки за кратко границата от $17 милиарда преди хард форка на мрежата, след което сpadna до под $16 милиарда.

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува на $0.47 за токен, след като бележи ръст от 2.25% на стойността си през последното денонощие.

Забележително е, че крипто общността очакваше цената на Cardano (ADA) да нарасне с около 35% през месец септември заради хард форка Vasil. Данните от функциите за прогнозиране на цените на CoinMarketCap показват, че близо 14,000 потребители са прогнозирали цената на криптовалутата за края на месеца, като очакват тогава ADA да се търгува на $0.62.


а Dogecoin вече е втората най-голяма PoW криптовалута


Както бе съобщено, залозите на институционални инвеститори върху инвестиционни продукти, базирани на Cardano, предлагащи им експозиция към ADA, са се увеличили четирикратно спрямо миналата седмица, в момент, в който притокът към продукти за шорт на Биткойн (BTC) се увеличава значително. От началото на годината досега инвестиционните продукти, базирани на Cardano, са отбелязали приток от $14.1 милионаа.

Неотдавна Cardano беше обявен и за най-добрия проект за криптовалута по „технологично развитие“ от екипа на Contora – платформа, проследяваща социални и технологични данни, свързани с криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Cardano: Чарлз Хоскинсън коментира прекъсването в мрежата

Притесненията на крипто общността в последно време са доста основателни на фона на повечето неприятни ситуации в пространството, случили се в последната година.

януари 26, 2023 19:00 2 мин. четене

Големи притоци на средства се насочват към няколко по-малки алткойна

Според Santiment има значителни потоци средства, които се насочват към няколко алткойна с ниска капитализация.

януари 26, 2023 16:00 2 мин. четене