НАЧАЛО Блокчейн

Cardano надмина 50 милиона транзакции

септември 17, 2022 12:36 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano надмина 50 милиона транзакции

Мрежата на Cardano (ADA) наскоро надхвърли границата от 50 милиона трансакции преди широкоочакваният хард форк Vasil, който се очаква да доведе до "огромно подобрение на представянето" на мрежата.

Според данни от блокчейн изследователя Cardanoscan, платформата за смарт договори наскоро е надхвърлила границата от 50 милиона транзакции, след като през последните няколко седмици е обработвала доста над 50,000 транзакции на ден.

Хард форкът Vasil е основен ъпгрейд, който ще включва няколко предложения за подобрения на Cardano (CIP). Както беше съобщено, общата пазарна капитализация на ADA се повиши, надхвърляйки за кратко границата от $17 милиарда преди хард форка на мрежата, след което сpadna до под $16 милиарда.

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува на $0.47 за токен, след като бележи ръст от 2.25% на стойността си през последното денонощие.

Забележително е, че крипто общността очакваше цената на Cardano (ADA) да нарасне с около 35% през месец септември заради хард форка Vasil. Данните от функциите за прогнозиране на цените на CoinMarketCap показват, че близо 14,000 потребители са прогнозирали цената на криптовалутата за края на месеца, като очакват тогава ADA да се търгува на $0.62.


а Dogecoin вече е втората най-голяма PoW криптовалута


Както бе съобщено, залозите на институционални инвеститори върху инвестиционни продукти, базирани на Cardano, предлагащи им експозиция към ADA, са се увеличили четирикратно спрямо миналата седмица, в момент, в който притокът към продукти за шорт на Биткойн (BTC) се увеличава значително. От началото на годината досега инвестиционните продукти, базирани на Cardano, са отбелязали приток от $14.1 милионаа.

Неотдавна Cardano беше обявен и за най-добрия проект за криптовалута по “технологично развитие” от екипа на Contora – платформа, проследяваща социални и технологични данни, свързани с криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

май 31, 2023 19:00 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

май 31, 2023 18:59 3 мин. четене

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

май 31, 2023 18:50 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.