НАЧАЛО Блокчейн

Cardano надмина 50 милиона транзакции

17.09.2022 12:36 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano надмина 50 милиона транзакции

Мрежата на Cardano (ADA) наскоро надхвърли границата от 50 милиона трансакции преди широкоочакваният хард форк Vasil, който се очаква да доведе до "огромно подобрение на представянето" на мрежата.

Според данни от блокчейн изследователя Cardanoscan, платформата за смарт договори наскоро е надхвърлила границата от 50 милиона транзакции, след като през последните няколко седмици е обработвала доста над 50,000 транзакции на ден.

Хард форкът Vasil е основен ъпгрейд, който ще включва няколко предложения за подобрения на Cardano (CIP). Както беше съобщено, общата пазарна капитализация на ADA се повиши, надхвърляйки за кратко границата от $17 милиарда преди хард форка на мрежата, след което сpadna до под $16 милиарда.

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува на $0.47 за токен, след като бележи ръст от 2.25% на стойността си през последното денонощие.

Забележително е, че крипто общността очакваше цената на Cardano (ADA) да нарасне с около 35% през месец септември заради хард форка Vasil. Данните от функциите за прогнозиране на цените на CoinMarketCap показват, че близо 14,000 потребители са прогнозирали цената на криптовалутата за края на месеца, като очакват тогава ADA да се търгува на $0.62.


а Dogecoin вече е втората най-голяма PoW криптовалута


Както бе съобщено, залозите на институционални инвеститори върху инвестиционни продукти, базирани на Cardano, предлагащи им експозиция към ADA, са се увеличили четирикратно спрямо миналата седмица, в момент, в който притокът към продукти за шорт на Биткойн (BTC) се увеличава значително. От началото на годината досега инвестиционните продукти, базирани на Cardano, са отбелязали приток от $14.1 милионаа.

Неотдавна Cardano беше обявен и за най-добрия проект за криптовалута по “технологично развитие” от екипа на Contora – платформа, проследяваща социални и технологични данни, свързани с криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Крипто пазарът на червено – корекцията на Биткойн продължава

Въпреки скорошните наченки на възстановяване, Биткойн продължава фазата на корекция, повличайки със себе си по-голямата част от пазара на криптовалути.

21.06.2024 12:59 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.