НАЧАЛО Блокчейн

Cardano надмина 50 милиона транзакции

септември 17, 2022 12:36 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano надмина 50 милиона транзакции

Мрежата на Cardano (ADA) наскоро надхвърли границата от 50 милиона трансакции преди широкоочакваният хард форк Vasil, който се очаква да доведе до "огромно подобрение на представянето" на мрежата.

Според данни от блокчейн изследователя Cardanoscan, платформата за смарт договори наскоро е надхвърлила границата от 50 милиона транзакции, след като през последните няколко седмици е обработвала доста над 50,000 транзакции на ден.

Хард форкът Vasil е основен ъпгрейд, който ще включва няколко предложения за подобрения на Cardano (CIP). Както беше съобщено, общата пазарна капитализация на ADA се повиши, надхвърляйки за кратко границата от $17 милиарда преди хард форка на мрежата, след което сpadna до под $16 милиарда.

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува на $0.47 за токен, след като бележи ръст от 2.25% на стойността си през последното денонощие.

Забележително е, че крипто общността очакваше цената на Cardano (ADA) да нарасне с около 35% през месец септември заради хард форка Vasil. Данните от функциите за прогнозиране на цените на CoinMarketCap показват, че близо 14,000 потребители са прогнозирали цената на криптовалутата за края на месеца, като очакват тогава ADA да се търгува на $0.62.


а Dogecoin вече е втората най-голяма PoW криптовалута


Както бе съобщено, залозите на институционални инвеститори върху инвестиционни продукти, базирани на Cardano, предлагащи им експозиция към ADA, са се увеличили четирикратно спрямо миналата седмица, в момент, в който притокът към продукти за шорт на Биткойн (BTC) се увеличава значително. От началото на годината досега инвестиционните продукти, базирани на Cardano, са отбелязали приток от $14.1 милионаа.

Неотдавна Cardano беше обявен и за най-добрия проект за криптовалута по „технологично развитие“ от екипа на Contora – платформа, проследяваща социални и технологични данни, свързани с криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Цената на Polkadot (DOT) расте след новината за Tether

Polkadot (DOT) може да потвърди дългосрочен бичи модел с пробив от краткосрочен низходящ клин.

септември 26, 2022 19:00 1 мин. четене

Интерпол издава червена бюлетина на основателя на Terra

Срещу основателя на фирмата зад криптовалутата LUNA – Terraform Labs – е издадена „червена бюлетина“ от Интерпол.

септември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Shiba Inu (SHIB): Етериум китовете със засилен интерес към BONE

Един от токените на екосистемата Шиба Ину, BONE в момента е доста модерен сред Етериум китовете, които го използват за смарт договори.

септември 26, 2022 15:54 1 мин. четене