НАЧАЛО Алткойни

Cardano може да се изстреля с 10,000%- ето защо

29.11.2023 9:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano може да се изстреля с 10,000%- ето защо

Стойността на ADA, родния токен на платформата за смарт договори Cardano, нарасна с повече от 55% тази година в съответствие с по-широкия възход на пазара на криптовалути. Прогнозите за цената на Cardano през 2025 г. са забележително оптимистични.

Няколко анализатори споделиха оптимистични прогнози за цената на Cardano през следващата година, предвиждайки цели до $30, което значително надхвърля сегашната ѝ оценка около $0.386. Струва си да се отбележи, че през 2021 г. Cardano достигна исторически връх от над $3.

Сред позитивните прогнози за бъдещата стойност на Cardano анализаторът на криптовалути “Lucid” предложи потенциална цена от $14 за ADA. Тази прогноза се основава на предположението, че доминиращата роля на Cardano в крипто индустрията ще нарасне от приблизително 1% на 5%, което съвпада с общата пазарна капитализация на сектора, достигаща $10 трилиона.

Ако тези прогнози се реализират, пазарната капитализация на Cardano може да достигне $500 милиарда. Lucid също така подчерта, че ако ADA запази доминиращата си позиция от 1%, пазарната капитализация на проекта може да достигне $100 милиарда, което ще увеличи стойността на всеки токен до $3.

От друга страна миналата година група крипто експерти прогнозираха, че цената на Cardano може да ескалира до $2.94 до 2025 г. и потенциално да достигне $6.53 до 2030 г.

Друга значителна прогноза дойде от търговеца “FieryTrading“, който посочи потенциала на цената на криптовалутата да нарасне с над 10,000% през следващите две години. Тази спекулация произтича от наблюдението, че стойността на криптовалутата е демонстрирала последователна възходяща траектория след отскок от ниво на подкрепа в рамките на търговски модел, известен като паралелен канал.

Този канал, образуван чрез прокарване на линия между два върха на бичи пазар и възпроизвеждането ѝ в долната част, предполага възможността цената на Cardano да се покачи до $35 в обозримо бъдеще.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan Creek Capital, има потенциал Етериум (ETH) да достигне петцифрена цена.

25.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.