НАЧАЛО Алткойни

Cardano китовете продължават да трупат ADA

август 6, 2022 15:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano китовете продължават да трупат ADA

Данните показват, че масовото натрупване на ADA през юни може да се възобнови през август.

В скорошен туит фирмата за блокчейн анализ Santiment сподели, че през юни големите инвеститори на Cardano са придобили зашеметяващо количество ADA като тази тенденция може да се възобнови през август.


От Santiment твърдят, че в средата на юни, само седмица след като цената на токена падна, портфейлите на китовете и акулите са закупили ADA на стойност $138 милиона. 

Екипът на фирмата посочи, че засега тази сума не изглежда изненадваща, но ако тези инвеститори продължат да изкупуват ADA през август, може да видим по-вълнуващо и динамично развитие на пазара.

Още в началото на юли китовете също натрупваха ADA. Тогава портфейли, притежаващи 10,000 – 100,000 ADA, купиха $79.1 милиона в ADA в рамките на един месец. Cardano достигна 238% увеличение на обема на транзакциите във веригата, като по този начин надмина най-големите криптовалути – Биткойн и Етериум.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн е най-голямата позиция на Питър Бранд


В неотдавнашна публикация основателят на Cardano и Input Output Global (IOG) Чарлз Хоскинсън критикува Twitter потребител, който се оплака от волатилността на ADA. Той написа, че ADA, която е купил с $5,000 през януари 2021 г., струва едва $1,500. 

Хоскинсън отговори, че това количество ADA сега струва $6,750 и напомни на оплакващия се, че той няма контрол върху криптопазара. „Пазарите вървят нагоре и надолу„, написа той. Той също така изтъкна, че този човек изглежда не разбира как работи криптовалутата и защо изобщо съществува.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене