НАЧАЛО Алткойни

Cardano дава известни признаци на сила – какво да следим?

декември 29, 2022 14:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano дава известни признаци на сила – какво да следим?

Cardano (ADA) остава сред най-големите проекти в пространството на криптовалутите. През 2021 г. активът беше сред най-популярните като много интеститори бяха привлечени от систематичния подход към разработката на екосистемата.

Към момента Cardano изглежда изключително подценен в сравнение с много от най-големите алткойни. 

Според публикация на Santiment има някои признаци, че продавачите са изтощени. При всяко низходящо движение на ADA има по-малко токени на загуба в мрежата, което предполага, че има спад в интереса към продажби.

Освен това има явен низходящ тренд в обема на търговията, както при почти всички други криптовалути. Това може да се разглежда като сигнали, че активът не е далеч от дъното си. .

През 2023 г. можем да видим обрат в тенденцията, особено ако видим признаци на сила при пазарния лидер – Биткойн. За момента целият анализ се базира на няколко показателя, които не ни дават пълна или дори достатъчна представа, която да ни позволи и уверено да прогнозираме движението на ADA през 2023 г. Най-добрият подход е да се следят рисковите активи на традиционните пазари, както и Биткойн.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ще изненада инвеститорите следващата година


Как се развиват нещата сега

 Активът не изглежда като да е готова за отскок в скоро време, тъй като отново спадна до местния минимум и не успява да набере скорост.

Обемът на търговията се понижава, но това вероятно е резултат от празниците. Тенденцията най-вероятно ще се задържи или ще премине в неутрален тренд, по време на който инвеститорите ще продължат да акумулират.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.