НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Анализатор прогнозира 300% ръст – ето какво да следим

юли 6, 2023 11:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Анализатор прогнозира 300% ръст – ето какво да следим

Cardano (ADA) демонстрира относително стабилен модел на търговия от октомври миналата година насам, без значителен възходящ импулс.

Като седма по големина криптовалута по пазарна капитализация, тя все пак е с приблизително 92% по-ниско от най-високата си стойност от $3 за всички времена.

Въпреки това неотдавнашните движения на цената на ADA показаха някои признаци на възстановяване. След като по-рано миналия месец достигна най-ниската си стойност от $0.22, оттогава монетата се е възстановила с приблизително 33%, което кара експертите да прогнозират потенциален ръст на цената през следващите месеци.

Известният криптоаналитик Алън Сантана предлага да се оцени потенциалът на ADA, като се обърне внимание на дългосрочната перспектива. 

В неотдавнашен анализ на Tradingview Сантана изтъкна последователност от модели, състояща се от три етапа, които биха могли да определят цената на ADA по време на предстоящия бичи пазар. Той смята, че първите два етапа вече са приключили, като се очаква да последва и третият етап.

Анализът на Сантана включва и потенциални ценови цели след възобновяването на бичия пазар. Той прогнозира, че Cardano може да достигне $0.665 през тази година и потенциално да скочи до $1.34. В дългосрочен план Сантана предвижда целеви стойности от $2 и $2.5. Освен това той спомена възможността ADA да достигне нови исторически върхове, като посочва потенциални нива от $4.9 и $7.77, с потенциал за още по-високи цени в бъдеще.

Друг анализатор, Дан Гамбардело, сподели своя поглед върху движението на цените на Cardano и отбелязва различни показатели, които предполагат, че ADA може да продължи възходящия си импулс. 

Във видеоклип, публикуван на 4 юли, анализаторът подчерта значението на това ADA да пробие ключовото ниво на съпротива от $0.32, което съвпада със съпротивата от 0,618 Фибоначи и 50-дневната пълзяща средна.

Гамбардело отбелязва по-високите максимуми и минимуми, демонстрирани от ADA, което показва възходяща инерция. Разглеждайки седмичната графика, той подчерта по-високото дъно на индекса на относителната сила (RSI) в сравнение с предишното суинг дъно, което съвпада с дъното на мечия пазар през декември 2022 г. Тази бича дивергенция на седмичната графика предполага положителна перспектива за ADA, според анализатора.

Свръхпродажното състояние на ADA се дължи на последните новини около Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC). Анализаторът призна, че други криптовалути, включително Биткойн, имат различни графични модели от ADA, но подчертава, че ADA има да покрие значителна територия, за да настигне своите колеги.

Освен това екосистемата на Cardano продължава да процъфтява, което допълнително подкрепя прогнозите за ръст на цените. По-специално, секторът на децентрализираните финанси (DeFi) отбеляза експоненциален растеж, като през първата половина на 2023 г. е свидетел на забележителен скок от над 148% на общата заключена стойност (TVL). 

Освен това броят на проектите, които се разработват в мрежата на Cardano, достигна нов връх през миналия месец, като в момента се работи по общо 1,261 проекта, а вече са стартирани впечатляващите 131 проекта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.