НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Анализатор излага ключово ниво за криптовалутата

септември 26, 2022 14:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Анализатор излага ключово ниво за криптовалутата

След като дългоочакваният ъпгрейд Vasil беше внедрен в мрежата на Cardano (ADA), крипто инвеститорите и търговците анализират ценовите активности на токена, за да предвидят движението му в близко бъдеще и да изберат подходящия момент за покупка.

Според изтъкнатия експерт по крипто търговия Майкъл ван де Поуп, подходящият момент за покупка на Cardano (ADA) би бил цената му да се движи в зоната между $0.30 и $0.375, както той обясни в своя Twitter на 25 септември.

По негово мнение:

Крайната зона за покупка е районът на $0.30-0.375.

Освен това Ван де Поуп отбеляза също, че графиката на криптовалутата “изглежда така, сякаш акумулираме”.

В същото време експертът по крипто търговия заяви, че излизането на Cardano от сегашния низходящ тренд ще предизвика дълги позиции:

Дали обаче ще видим, че тя е на преден план и хората вече стейкват? В такъв случай пробивът на низходящия тренд е вашият спусък за дълги позиции.

Движения на цената на Cardano

Забележително е, че цената на Cardano не успя да регистрира никакъв ценови бум, въпреки че данните на LunarCrush показват значително увеличение на споменаванията на Cardano в социалните мрежи в навечерието на ъпгрейда Vasil.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо дейността в блокчейна на Luna Classic е спаднала значително?


Към момента на публикуване ADA се търгува на цена от $0.44, което представлява спад от 3.65% за деня, въпреки че за предходните седем дни е нараснал с 0.34%, според данни на CoinMarketCap.

Актуализацията Vasil и дейности по смарт договори

Според Input Output (IOHK), организацията, управляваща платформата, целта на ъпгрейда Vasil е била да се подобри функционалността и ефективността на смарт договорите, да се отключат няколко функционалности, които позволяват споделяне на данни във веригата, и да се въведе “дифузионна конвейерна” обработка.

Междувременно в началото на август броят на смарт договорите в платформата вече беше надхвърлил границата от 3,000 – като в периода между средата на юли и средата на август се включваха по пет нови Plutus скрипта на ден.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Може ли Dogecoin да достигне $1? Wall Street Memes засенчва $DOGE

Dogecoin се радва на огромно доверие от Илон Мъск и много крипто фенове. Това беше и първата меме криптовалута, която успя да покори света, а в известен период от време дори логото на Twitter беше снимка на DOGE.

май 30, 2023 18:00 4 мин. четене

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.