НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Анализатор излага ключово ниво за криптовалутата

26.09.2022 14:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Анализатор излага ключово ниво за криптовалутата

След като дългоочакваният ъпгрейд Vasil беше внедрен в мрежата на Cardano (ADA), крипто инвеститорите и търговците анализират ценовите активности на токена, за да предвидят движението му в близко бъдеще и да изберат подходящия момент за покупка.

Според изтъкнатия експерт по крипто търговия Майкъл ван де Поуп, подходящият момент за покупка на Cardano (ADA) би бил цената му да се движи в зоната между $0.30 и $0.375, както той обясни в своя Twitter на 25 септември.

По негово мнение:

Крайната зона за покупка е районът на $0.30-0.375.

Освен това Ван де Поуп отбеляза също, че графиката на криптовалутата “изглежда така, сякаш акумулираме”.

В същото време експертът по крипто търговия заяви, че излизането на Cardano от сегашния низходящ тренд ще предизвика дълги позиции:

Дали обаче ще видим, че тя е на преден план и хората вече стейкват? В такъв случай пробивът на низходящия тренд е вашият спусък за дълги позиции.

Движения на цената на Cardano

Забележително е, че цената на Cardano не успя да регистрира никакъв ценови бум, въпреки че данните на LunarCrush показват значително увеличение на споменаванията на Cardano в социалните мрежи в навечерието на ъпгрейда Vasil.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо дейността в блокчейна на Luna Classic е спаднала значително?


Към момента на публикуване ADA се търгува на цена от $0.44, което представлява спад от 3.65% за деня, въпреки че за предходните седем дни е нараснал с 0.34%, според данни на CoinMarketCap.

Актуализацията Vasil и дейности по смарт договори

Според Input Output (IOHK), организацията, управляваща платформата, целта на ъпгрейда Vasil е била да се подобри функционалността и ефективността на смарт договорите, да се отключат няколко функционалности, които позволяват споделяне на данни във веригата, и да се въведе “дифузионна конвейерна” обработка.

Междувременно в началото на август броят на смарт договорите в платформата вече беше надхвърлил границата от 3,000 – като в периода между средата на юли и средата на август се включваха по пет нови Plutus скрипта на ден.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) може да се срине – какво трябва да знаем

Анализатор и търговец на криптовалути, познат като Credible Crypto, изрази песимистична прогноза за цената на Cardano (ADA).

21.04.2024 7:00 1 мин. четене

AI прогноза за цената на Solana за следващата седмица

По-рано днес световният пазар на криптовалути се сблъска с волатилност, предизвикана от ескалиращото напрежение в Близкия изток.

20.04.2024 22:00 1 мин. четене

Отпразнува ли Илон Мъск “Денят на Dogecoin”?

Днес, 20 април, глобалната общност на Dogecoin празнува “Денят на DOGE”. Интересно е, че тазгодишният празник съвпадна точно с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

20.04.2024 21:00 1 мин. четене

Цената на Cardano може да скочи със 75% – време за покупка?

През последните месеци на 2023 г. и до края на март 2023 г. Cardano (ADA) показа значителни обещания, като изглеждаше готов за възходяща траектория, белязана от последователни етапи на по-високи върхове и по-високи дъна.

20.04.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.