НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Анализатор излага ключово ниво за криптовалутата

септември 26, 2022 14:34 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Анализатор излага ключово ниво за криптовалутата

След като дългоочакваният ъпгрейд Vasil беше внедрен в мрежата на Cardano (ADA), крипто инвеститорите и търговците анализират ценовите активности на токена, за да предвидят движението му в близко бъдеще и да изберат подходящия момент за покупка.

Според изтъкнатия експерт по крипто търговия Майкъл ван де Поуп, подходящият момент за покупка на Cardano (ADA) би бил цената му да се движи в зоната между $0.30 и $0.375, както той обясни в своя Twitter на 25 септември.

По негово мнение:

Крайната зона за покупка е районът на $0.30-0.375.

Освен това Ван де Поуп отбеляза също, че графиката на криптовалутата „изглежда така, сякаш акумулираме“.

В същото време експертът по крипто търговия заяви, че излизането на Cardano от сегашния низходящ тренд ще предизвика дълги позиции:

Дали обаче ще видим, че тя е на преден план и хората вече стейкват? В такъв случай пробивът на низходящия тренд е вашият спусък за дълги позиции.

Движения на цената на Cardano

Забележително е, че цената на Cardano не успя да регистрира никакъв ценови бум, въпреки че данните на LunarCrush показват значително увеличение на споменаванията на Cardano в социалните мрежи в навечерието на ъпгрейда Vasil.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо дейността в блокчейна на Luna Classic е спаднала значително?


Към момента на публикуване ADA се търгува на цена от $0.44, което представлява спад от 3.65% за деня, въпреки че за предходните седем дни е нараснал с 0.34%, според данни на CoinMarketCap.

Актуализацията Vasil и дейности по смарт договори

Според Input Output (IOHK), организацията, управляваща платформата, целта на ъпгрейда Vasil е била да се подобри функционалността и ефективността на смарт договорите, да се отключат няколко функционалности, които позволяват споделяне на данни във веригата, и да се въведе „дифузионна конвейерна“ обработка.

Междувременно в началото на август броят на смарт договорите в платформата вече беше надхвърлил границата от 3,000 – като в периода между средата на юли и средата на август се включваха по пет нови Plutus скрипта на ден.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Нови съмнения за Tether (USDT) тревожат крипто общността

Покрай скорошните събития около FTX много хора подлагат устойчивостта на сферата под съмнение като Tether отново са на фокус.

декември 4, 2022 20:10 1 мин. четене

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

декември 4, 2022 19:14 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

декември 3, 2022 22:05 1 мин. четене