НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA) на прага на срив според популярен анализатор

октомври 15, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) на прага на срив според популярен анализатор

Анализаторът Бенджамин Коуен предупреди, че Cardano изглежда е на път да пробие под ключово ниво на подкрепа на седмичната графика, след като го е тествал повторно няколко пъти от декември 2022 г. насам. 

В техническия анализ нивото на подкрепа има тенденция да става по-слабо, когато даден актив го посещава отново и отново, тъй като купувачите се изчерпват.

Според Коуен:

Трудно е да си представим, че [Cardano] просто ще остане тук [над нивото на подкрепа от $0.240] до края на годината и няма да направи решително движение. Мисля, че ще има решително движение преди края на годината. Мисля, че то ще бъде надолу.

Според него Cardano вероятно ще се срине поради спад на нетната ликвидност. Коуен сподели и графика, показваща как ADA по принцип следва прилива и отлива на глобалната нетна ликвидност.

ADA, тук просто основно проследява нетната ликвидност… Така че за мен всъщност не би трябвало да е толкова изненадващо, че алткойните се представят по този начин, защото нетната ликвидност се понижава.

Сега, нетната ликвидност тук се определя като баланса на централните банки на различни централни банки, включително от Съединените щати, Канада, Европейската централна банка, Обединеното кралство, Китай, Япония, Австралия, Нова Зеландия и ние изваждаме TGA (Treasury General Account) и обратните репо сделки.

Относно това кога Cardano и другите алткойни вероятно ще тръгнат по бичи траектория, Коуен заяви:

В крайна сметка, когато ликвидността се върне, може да се очаква алткойните да се върнат на по-високо ниво. И именно оттам идват тези свръхголеми печалби, които много хора търсят. За съжаление, те не идват често в годината преди халвинга. Пазарът на алткойни просто се разрушава.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Алткойн скочи с 200% след важно съобщение за проекта

Helium (HNT), проект за децентрализирана безжична мрежа, разкри стартирането на икономичен план за мобилен телефон в мрежата си специално за физически лица в САЩ.

декември 7, 2023 11:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.