НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

ноември 26, 2022 18:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

Броят на портфейлите в мрежата на Cardano (ADA) е нараснал с над 100,000 досега през последния месец след срива на FTX.

Според данни броят на портфейлите в мрежата е нараснал с над 100,000 като от около 3.6 милиона в началото на месеца е достигнал над 3.7 милиона към момента на писане на статията.

Мрежата на ADA продължава да се разраства въпреки каскадните ефекти причинени от фалиралата крипто борса FTX и загубеното доверие в централизираните борси, a наскоро Cardano достигна ново постижение с пускането на първата си стабилна монета.

В блокчейна на Cardano се създават и други стабилни монети. Търговското звено на ADA – EMURGO обяви планираното пускане на новата си стабилна монета USDA, която е фиксирана към долара. Тя е първата, напълно обезпечена с фиатни средства, съответстваща на регулаторните изисквания за стабилни монети в екосистемата на Cardano.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group


Според информацията EMURGO USDA използва стабилността на щатския долар в комбинация със сигурността, ниските такси и екологичния блокчейн на Cardano. 

Освен това стабилната монета предлага “заключване на стойността на криптоактивите на инвеститорите чрез фиксация със съотношение 1:1 с щатския долар. В допълнение инвеститорите получават намаляване на волатилността и отключване на бързи глобални транзакции без забавянето на традиционното банкиране“.

Също така задвижваната от Cardano алгоритмична стабилна монета DJED ще бъде пусната в началото на 2023 г. в основната мрежа на платформата за смарт договори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.