Home

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

26.11.2022 15:19 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

Грийн казва, че цените на Биткойн (BTC) и други криптоактиви ще се повишат след като инфлацията започне да се забавя и централните банки започнат да разхлабват паричната си политика.

Според Грийн активите, които поевтиняха след повишаването на лихвените проценти, като криптовалутите, могат да започнат да се покачват през април 2023 г.

Активите, които най-много се възползваха от ниските лихвени проценти, естествено бяха най-силно засегнати през 2022 г. от повишенията. Те включват акции, особено в технологичния сектор, и криптовалути, наред с други рискови активи.

Очакваме, че с оттеглянето на програмата, което вероятно ще стане през второто тримесечие на 2023 г., това ще са активите, които ще преживеят някои от най-големите възходи.

Въпреки че [подобен] порив като предишните ралита е малко вероятен, вместо това ще видим по-стабилна, продължаваща възходяща траектория за Биткойн, когато започне разгръщането на програмата.

Твърдейки, че “доверието се прокрадва обратно на пазарите”, Грийн казва, че настоящата цена на Биткойн е привлекателна за дългосрочните инвеститори.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд


Според него сериозните, дългосрочни инвеститори ще използват сегашните по-ниски оценки като възможност за покупка.

Едно от добрите неща при поскъпването беше, че когато прилива на безплатни пари избледня, можехме да видим реалната стойност на активите.

Въпреки че се понижи със 70% от рекордната си стойност през ноември 2021 г., предизвикана от хайпа, Биткойн остава най-добре представящият се клас активи за десетилетието.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува за $16,632.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Биткойн притежанията на Tesla остават непроменени след последния отчет за приходите

Наскоро компанията за електроавтомобили, създадена от Илон Мъск, подаде отчетите си за второто тримесечие на 2024 г.

23.07.2024 23:16 1мин. четене

Камала Харис е готова за президентската надпревара: Какъв е планът ѝ?

Камала Харис може да се кандидатира за президент на Демократическата партия и да замени Джо Байдън. Тази промяна повдига въпроси относно нейните икономически политики и тяхното въздействие върху САЩ.

23.07.2024 21:00 2мин. четене

Доналд Тръмп отрече слуховете, че министър на финансите ще бъде директора на JPMorgan или BlackRock

Неотдавна в социалните мрежи се появиха слухове, че Доналд Тръмп иска да назначи Джейми Даймън от JPMorgan или Лари Финк от BlackRock за министър на финансите.

23.07.2024 19:45 1мин. четене

Глобиха най-големият копач на Биткойн (BTC) със $139 милиона

Marathon Digital Holdings, най-големият копач на Биткойн (BTC), листнат на NASDAQ, беше глобен със $139 милиона за нарушаване на споразумение.

23.07.2024 19:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.