НАЧАЛО Други

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

ноември 26, 2022 15:19 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

Грийн казва, че цените на Биткойн (BTC) и други криптоактиви ще се повишат след като инфлацията започне да се забавя и централните банки започнат да разхлабват паричната си политика.

Според Грийн активите, които поевтиняха след повишаването на лихвените проценти, като криптовалутите, могат да започнат да се покачват през април 2023 г.

Активите, които най-много се възползваха от ниските лихвени проценти, естествено бяха най-силно засегнати през 2022 г. от повишенията. Те включват акции, особено в технологичния сектор, и криптовалути, наред с други рискови активи.

Очакваме, че с оттеглянето на програмата, което вероятно ще стане през второто тримесечие на 2023 г., това ще са активите, които ще преживеят някои от най-големите възходи.

Въпреки че [подобен] порив като предишните ралита е малко вероятен, вместо това ще видим по-стабилна, продължаваща възходяща траектория за Биткойн, когато започне разгръщането на програмата.

Твърдейки, че „доверието се прокрадва обратно на пазарите“, Грийн казва, че настоящата цена на Биткойн е привлекателна за дългосрочните инвеститори.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд


Според него сериозните, дългосрочни инвеститори ще използват сегашните по-ниски оценки като възможност за покупка.

Едно от добрите неща при поскъпването беше, че когато прилива на безплатни пари избледня, можехме да видим реалната стойност на активите.

Въпреки че се понижи със 70% от рекордната си стойност през ноември 2021 г., предизвикана от хайпа, Биткойн остава най-добре представящият се клас активи за десетилетието.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува за $16,632.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato

Потребители на криптоборсата Binance споделиха, че гиганта в индустрията е блокирал множество сметки в платформата си във връзка с разследването на Bitzlato.

януари 31, 2023 8:02 2 мин. четене

Биткойн: Какви са настроенията на пазара в момента?

С края на януари инвеститорите започват да проявяват признаци на алчност към криптовалутите, каквито не са наблюдавани от повече от година, по данни на Coinglass.

януари 31, 2023 7:01 2 мин. четене

Биткойн: „Очаква ни дълга година“, твърди Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен разгледа историческото движение на цената на Биткойн (BTC) с цел да разбере какво може да предстои.

януари 30, 2023 20:00 2 мин. четене

Какво се случва с имота на Ружа Игнатова в Лондон?

Основателката на OneCoin Ружа Игнатова, известна още като „криптокралицата“, е свързана с британско правителствено досие за имот в Лондон.

януари 30, 2023 17:02 3 мин. четене