НАЧАЛО Алткойни

Cardano: 2024 ще е решаваща година за ADA според един от основателите

25.01.2024 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: 2024 ще е решаваща година за ADA според един от основателите

Чарлз Хоскинсън, един от съоснователите на Cardano, изрази позитивната си прогноза за 2024 г., предвиждайки значителен растеж на екосистемата на ADA.

В събота Хоскинсън подчерта отличителния и обещаващ характер на настоящата година, като подчерта, че 2024 г. се очаква да бъде решаващ период за блокчейна на Cardano.

Той отрази постиженията на проекта през 2023 г., посочвайки осъществения значителен напредък и предприетите стратегически инициативи. Според него истинският импулс за годината тепърва започва.

Хоскинсън специално подчерта продължаващия преход към “Волтер епохата“. Тази фаза, наречена на името на влиятелния френски писател и философ, бележи последния етап от пътната карта за развитие на Cardano, следвайки фазата на мащабиране на Basho.

В епохата на Волтер притежателите на ADA ще играят активна роля в оформянето на бъдещите процеси на вземане на решения в блокчейна.

Хоскинсън очерта основните опорни точки на тази епоха, като наблегна на демократичното съгласие, системите за управление на веригата като DS (Decentralized Software Development) и Конституционния комитет.

Вторият компонент се фокусира върху институции като Фондация Cardano, рационализиращи сложността на блокчейна, които трябва да бъдат утвърдени от общността чрез демократично съгласие до края на годината.

Третият фактор е съсредоточен върху конституционното представителство, гарантиращо основните права на потребителите, като се фокусира върху принципи като дефлационна парична политика и всеобхватна отчетност.

Хоскинсън сподели и прозрения от наскоро публикувания доклад за крипто разработчиците Electric Capital 2023, в който се подчертават положителните тенденции в развитието на Cardano. Въпреки колебанията на пазара, докладът посочва продуктивността на мрежата, като многобройните разработчици и хранилища допринасят за растежа на блокчейна.

Макар че Хоскинсън не беше напълно съгласен с всички цифри в доклада, той изрази оптимизъм, заявявайки:

Те се движат в правилната посока, а и линиите на тенденциите изглеждат наистина добре.

Обръщайки внимание на бъдещите предизвикателства и възможности, Хоскинсън обсъди теми, вариращи от управлението на ключови инструменти до ролята на институциите в стимулирането на растежа на екосистемата. Той призна важността на постоянните дискусии, дебати и подобрения в общността, за да се гарантира устойчивият успех на Cardano.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.