НАЧАЛО Алткойни

Calvaria ще бъде листната на LBank – Успешната предварителна продажба приключва скоро – станете част от проекта!

декември 26, 2022 17:55 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Calvaria ще бъде листната на LBank – Успешната предварителна продажба приключва скоро – станете част от проекта!

Calvaria е Play-to-Earn игра, която обещава големи печалби в бъдеще. Инвеститорите се увеличават с всеки изминал ден, а времето за навлизане в проекта намалява.

Централизираната крипто борса LBank обяви партньорството си с нашумелия крипто проект Calvaria. Играта с бойни карти приключва с предварителната си продажба съвсем скоро, като е готова да навлезе на пазара със свежи сили. Първоначалната инвестиция в проекта възлиза на стойност от $2.57 милиона, като това включва само и единствено токените, които са закупени посредством уеб страницата им.

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво представлява Calvaria? 

calvaria

Calvaria е нов крипто проект, който се опитва да навлезе в блокчейн средите със своята Play-to-Earn игра. Играта представлява съревнования с бойни карти под формата на дуели между участниците. Всеки играч разполага със свое тесте от 3D герои, имащи качества и умения, които могат да бъдат използвани с цел елиминирането на опонента. 

Проектът все още се намира в предварителна продажба, като към момента са набрани малко над $2.5 милиона в рамките на няколко месеца. Крипто активът е в последния си 5-ти етап от предварителната продажба, като остават едва 15,000,000 токени за продан.

calvaria

Всеки ентусиаст може да стане част от Calvaria, които съвсем скоро ще сложат край на този етап от развитието си. За целта, желаещите трябва да посетят уебсайта на проекта и да закупят $RIA токени, като към момента $1 може да купи 30.77 $RIA токени.

calvaria

Находчиви инвеститори очакват 225% печалба, като смятат, че тя може да стане още по-голяма впоследствие

 

calvaria

Имайки предвид, че Calvaria първоначално се предлагаше едва срещу $0.010, то много от инвестиралите по онова време ще могат да приберат солидни печалби още в началото на пускането на проекта на пазара. 

Някои очакват токенът да бъде официално пуснат на такава цена, че те да могат да приберат 225% печалба в първия ден на листването му в платформата на LBank. 

Компанията ще разчита главно на дългосрочните интереси на притежателите на токена, като всяко малко увеличение в цената ще се преобразува в още по-големи печалби впоследствие.

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Calvaria е вашата входна точка към доходоносния свят на игрите, задвижвани от Web 3.0 

calvaria

Гейминг индустрията продължава да се развива на високи обороти, като напоследък става свидетел на повече и повече игри, задвижвани от Web 3.0 итерацията. Комбинацията на блокчейн и гейминг може да се превърне в следващата златна ниша в света на бизнеса и финансите. 

Играта на Calvaria: Duels of Eternity най-вероятно ще бъде пусната в началото на 2023-та година, като все още екипът работи върху конфигурирането ѝ, изпипвайки всеки детайл по време на процеса. Компанията ще разчита на Play-to-Earn механиките, които ще стимулират играчите да участват и да се развиват в играта, като най-добрите от тях ще получават солидни награди за усилията си.

calvaria

Web 3.0 пространството също ще позволи на играчите да имат пълна собственост върху активите си в играта. В допълнение към това, всеки ще може да се сдобие с уникални NFT-та, които ще бъдат пуснати впоследствие. 

calvaria

Calvaria – доходи дори в условия на рецесия?

calvaria

Предвид напрегната обстановка, в която се намира целият свят в момента, много инвеститори са се пренасочили към по-стабилни активи като злато, борсово търгувани фондове и недвижими имоти. Светът е на ръба на рецесия, след която много активи няма да са същите. При подобно развитие на ситуацията, крипто пазарът би пострадал сериозно предвид високата му волатилност, но в същото време някои проекти биха могли да оцелеят и дори да надградят инвеститорите си. 

calvaria

Макар и още в самото начало на развитието си, Calvaria може да се окаже сред тези проекти, които може да не бъдат засегнати от потенциалната рецесия. Всичко зависи от инвеститорите, които разполагат с $RIA токени, тъй като те ще вземат решението дали искат да бъдат част от проекта или не. В случай, че задържат токените си и продължат с дългосрочна перспектива, то Calvaria може да удържи сериозния удар от проблемите в икономиката. 

calvaria

Трябва ли да разгледате Calvaria?

calvaria

Calvaria предлага страхотни възможности за всеки ентусиаст на гейминга. Play-to-Earn играта разполага със завладяващи графики и 3D дизайни, които биха привлекли и най-претенциозния геймър. Компанията разчита главно на желанието на потребителите да се възползват изцяло от услугите ѝ, като всеки ще може да участва в битки, да купува артикули с токени и да печели награди. 

Calvaria дава възможност за развитие и на родния токен на проекта. $RIA токените ще могат да бъдат използвани за заплащане на продукти в играта, а в същото време наградите от самите битки ще бъдат изплащани именно в токени. Всеки потребител също така ще разполага с възможността да стейква своите $RIA токени, които впоследствие ще му докарват пасивен доход.

calvaria

В допълнение на това, играта ще предлага на потребителите различни начини за развитие, като това неминуемо би им задържало вниманието за по-дълъг период от време. Това би означавало, че те ще използват $RIA токените си, като по този начин те няма да се обезценят с течение на времето. 

Инвестирането е личен избор, но смятаме, че Calvaria е сериозен крипто проект с голям потенциал. Екипът подхожда с огромна надежда към развитието на играта с бойни карти, като се стреми да изпипа всеки детайл още преди да бъде обявена датата на официалния и старт.

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Заключение

calvaria

Като цяло, Calvaria е проект с голям потенциал предвид разнообразието от продукти, които предлага. $RIA токените ще бъдат вкарани в употреба, като именно по този начин тяхната стойност ще се запази. 

Продуктът на компанията разполага с много възможности за развитие, а комбинацията на гейминга с блокчейн технологията е умел ход, чрез който могат да бъдат привлечени привърженици на двата пловодити сектора. Calvaria ще разчита изключително много на интереса на играчите да се съревновават помежду си и да изграждат уникално тесте от 3D герои. 

Проектът има предимството пред конкурентите си благодарение на сериозното време, отделено при разработването на играта. Графиките са считани за по-добри, докато самите герои и разновидните артикули, с които могат да бъдат подсилени, са допълнителен щрих към прекрасния потребителски интерфейс.

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене