НАЧАЛО Алткойни

Броят на дългосрочните притежатели на Cardano ($ADA) нарасна с 32% през февруари

март 10, 2022 8:47 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Броят на дългосрочните притежатели на Cardano ($ADA) нарасна с 32% през февруари

Броят на адресите, държащи Cardano ($ADA) в дългосрочен план, нарасна с 32.1% миналия месец до 408,000.

Това стана след като нарасна с 10.9% през януари и 5.78% през декември, което предполага, че дългосрочните притежатели продължават да натрупват от криптовалутата.

Според последния Asset Report на CryptoCompare, броят на адресите, държащи ADA, е нараснал с 5.9% до нов най-висок връх през февруари, до голяма степен благодарение на нарастването на дългосрочните притежатели и 13.4% нарастване на по-краткосрочните притежатели, които нараснаха до 3.62 милиона адреса. Броят на трейдърите в мрежата намаля с 25.2% до 770,000.

Докладът обаче уточнява, че броят на месечните транзакции в блокчейна Cardano е спаднал с 28% до 2.73 милиона миналия месец, тъй като “вълнението от стартирането на SundaeSwap избледнява”, докато все още е налице несигурна макроикономическа среда. Броят на ежедневните активни адреси в мрежата също спадна с 20.6% до 129,000.

SundaeSwap е “родна, мащабируема децентрализирана борса и протокол за автоматизирано предоставяне на ликвидност”, която е подкрепена от cFund, Alameda Research и Double Peak Group.

Не Пропускай: Анализатор предупреждава за предстоящи спадове на крипто пазара

Понастоящем платформата води в децентрализираното финансово пространство на Cardano по обща заключена стойност и е следвана от Minswap, който наскоро отбеляза скок на общата заключена стойност от 400% за една седмица. Докато активността на DeFi в мрежата нараства, цената на ADA записа шест поредни месеца на загуби.

Както беше съобщено, китовете в блокчейна на криптовалутата са купували до такава степен, че притежанията им са се увеличили с повече от 40% тази година. Cardano адреси, държащи между 1 милион и 10 милиона ADA, вече държат рекордните 12 милиарда ADA, на стойност над $10 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.