НАЧАЛО Блокчейн

Важно съобщение от крипто проекта Ethernity за бъдещето на блокчейна

09.05.2024 1:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Важно съобщение от крипто проекта Ethernity за бъдещето на блокчейна

Разработчиците на алткойн, също регистриран в Binance, разкриха плановете си да създадат нова верига от втори слой на Етериум.

Ethernity (ERN), крипто проект, разкри въвеждането на новата си мрежа от втори слой на Етериум, Ethernity Chain, в последното си изявление.

Според официалното съобщение Ethernity Chain ще използва усъвършенствана система за сигурност, управлявана от изкуствен интелект. Веригата ще включва следните функции, както е посочено в блог съобщението:

  1. Подсилена от AI сигурност и DRM: Осигуряване на максимална защита и безопасност за всички транзакции и дейности в платформата.
  2. Безпроблемна интеграция.
  3. Щадяща околната среда с минимални такси.
  4. 100% съвместимост с EVM.

Обявяването на това развитие доведе до скок на стойността на ERN с около 20%. Въпреки това ERN остава категоризиран сред токените с относително ниска пазарна стойност, която се колебае около $109 милиона. Въпреки че напълно разредената пазарна стойност на токена възлиза на приблизително $159 милиона, няма горна граница за броя на токените.

ERN е достъпен за търговия и на големи децентрализирани борси като Coinbase, Uniswap, OKX и Kucoin. Въпреки това понастоящем ERN се търгува на $5.04 с 93% по-ниско от най-високата си цена за всички времена от $61.09, която достигна през март 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Крипто проект влиза в ново партньорство с Google Cloud

Фондацията Fantom влезе в стратегически съюз с Google Cloud, за да насърчи растежа на децентрализирани приложения (dApps) на своята платформа.

29.05.2024 14:30 1 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.