НАЧАЛО Други

Браузърът Opera влиза в партньорство с DappRadar

17.09.2022 13:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Браузърът Opera влиза в партньорство с DappRadar

Opera става първият браузър, който интегрира секция за проследяване на криптовалути от водещата аналитична компания DappRadar.

Според официалното съобщение, публикувано от екипа на DappRadar, те са сключили дългосрочно стратегическо партньорство с Opera.

С тази интеграция потребителите на браузърат могат безпроблемно да проследяват статистическите данни на любимите си децентрализирани приложения. Както чрез телефона, така и потребителите на компютри могат да се възползват от сегмента на dApps с модула на DappRadar в Opera, без да затварят браузъра.

Браузърът Opera получава важни данни по напълно автоматизиран начин: DappRadar ги изпраща чрез своя патентован API дизайн.

Главният изпълнителен директор на DappRadar Скирмантас Янускас подчерта, че това партньорство е от значителна важност за следващото поколение разработчици на dApps и потребители на криптовалути

През последните години броят на децентрализираните Web3 приложения [dApps] нарасна главоломно, като индустрията на dApp достигна критична точка с милиони ангажирани потребители.
Виждам партньорството ни с Opera, с нейната нарастваща база от стотици милиони месечни потребители, като начало на нова ера на иновации и приемане на dApp.

Наред с други чувствителни показатели, посетителите на крипто браузъра могат да проследяват ценни данни, включително най-добрите dApps във всяка категория през последните 24 часа, тенденциите при тези приложения, кои са най-големите по TVL и т.н.

Тази интеграция усъвършенства инструментариума на Opera за криптовалути, който вече включва последните новини от Web3, график на предстоящите airdrop, календар на събитията в индустрията, предупреждения за крипто общности, модул за образователно съдържание, подкастове и видеоклипове.

До четвъртото тримесечие на 2022 г. браузърът предоставя информация за над 12,000 децентрализирани приложения на повечето платформи за смарт договори в световен мащаб.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

20.05.2024 1:00 2 мин. четене

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията ще отдели значителни ресурси за разработване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

19.05.2024 23:00 1 мин. четене

Глоба за милиарди заплашва Microsoft в Европа

На Microsoft може да бъде наложена глоба в размер до 1% от годишните ѝ приходи в Европейския съюз, ако не отговори на искане за предоставяне на информация до 27 май.

19.05.2024 21:00 2 мин. четене

6 съвета за търговията с криптовалути

През последните години криптовалутите спечелиха значително внимание и популярност. Тези дигитални активи предлагат редица предимства пред традиционните валути, като например по-голяма сигурност и неприкосновеност на личните данни, по-ниски такси за транзакции и децентрализиран контрол.

19.05.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.