НАЧАЛО Други

Браузърът Opera влиза в партньорство с DappRadar

септември 17, 2022 13:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Браузърът Opera влиза в партньорство с DappRadar

Opera става първият браузър, който интегрира секция за проследяване на криптовалути от водещата аналитична компания DappRadar.

Според официалното съобщение, публикувано от екипа на DappRadar, те са сключили дългосрочно стратегическо партньорство с Opera.

С тази интеграция потребителите на браузърат могат безпроблемно да проследяват статистическите данни на любимите си децентрализирани приложения. Както чрез телефона, така и потребителите на компютри могат да се възползват от сегмента на dApps с модула на DappRadar в Opera, без да затварят браузъра.

Браузърът Opera получава важни данни по напълно автоматизиран начин: DappRadar ги изпраща чрез своя патентован API дизайн.

Главният изпълнителен директор на DappRadar Скирмантас Янускас подчерта, че това партньорство е от значителна важност за следващото поколение разработчици на dApps и потребители на криптовалути

През последните години броят на децентрализираните Web3 приложения [dApps] нарасна главоломно, като индустрията на dApp достигна критична точка с милиони ангажирани потребители.
Виждам партньорството ни с Opera, с нейната нарастваща база от стотици милиони месечни потребители, като начало на нова ера на иновации и приемане на dApp.

Наред с други чувствителни показатели, посетителите на крипто браузъра могат да проследяват ценни данни, включително най-добрите dApps във всяка категория през последните 24 часа, тенденциите при тези приложения, кои са най-големите по TVL и т.н.

Тази интеграция усъвършенства инструментариума на Opera за криптовалути, който вече включва последните новини от Web3, график на предстоящите airdrop, календар на събитията в индустрията, предупреждения за крипто общности, модул за образователно съдържание, подкастове и видеоклипове.

До четвъртото тримесечие на 2022 г. браузърът предоставя информация за над 12,000 децентрализирани приложения на повечето платформи за смарт договори в световен мащаб.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене

Coinbase глобени с $3.6 милиона

Coinbase, водещата борса за криптовалути, базирана в САЩ, получи санкция в размер на $3.6 милиона от Нидерландксата централна банка (DNB) за това, че не е получила съответната регистрация, преди да започне да предоставя крипто услуги в страната.

януари 26, 2023 18:00 2 мин. четене

FTX публикува пълен списък на своите кредитори

Публикуван е пълен списък на кредиторите, на които управляваната от Сам Банкман-Фрийд фалирала криптоборса – FTX дължи пари.

януари 26, 2023 12:23 2 мин. четене

Крипто и блокчейн решават ключов проблем, твърди комисар на SEC

Kомисар в Комисията по ценни книжа и борси (SEC), заяви, че след ужасната година участниците в сектора трябва да си спомнят какво всъщност представлява криптовалутата.

януари 26, 2023 11:37 2 мин. четене