НАЧАЛО Други

Браузърът Opera влиза в партньорство с DappRadar

септември 17, 2022 13:39 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Браузърът Opera влиза в партньорство с DappRadar

Opera става първият браузър, който интегрира секция за проследяване на криптовалути от водещата аналитична компания DappRadar.

Според официалното съобщение, публикувано от екипа на DappRadar, те са сключили дългосрочно стратегическо партньорство с Opera.

С тази интеграция потребителите на браузърат могат безпроблемно да проследяват статистическите данни на любимите си децентрализирани приложения. Както чрез телефона, така и потребителите на компютри могат да се възползват от сегмента на dApps с модула на DappRadar в Opera, без да затварят браузъра.

Браузърът Opera получава важни данни по напълно автоматизиран начин: DappRadar ги изпраща чрез своя патентован API дизайн.

Главният изпълнителен директор на DappRadar Скирмантас Янускас подчерта, че това партньорство е от значителна важност за следващото поколение разработчици на dApps и потребители на криптовалути

През последните години броят на децентрализираните Web3 приложения [dApps] нарасна главоломно, като индустрията на dApp достигна критична точка с милиони ангажирани потребители.
Виждам партньорството ни с Opera, с нейната нарастваща база от стотици милиони месечни потребители, като начало на нова ера на иновации и приемане на dApp.

Наред с други чувствителни показатели, посетителите на крипто браузъра могат да проследяват ценни данни, включително най-добрите dApps във всяка категория през последните 24 часа, тенденциите при тези приложения, кои са най-големите по TVL и т.н.

Тази интеграция усъвършенства инструментариума на Opera за криптовалути, който вече включва последните новини от Web3, график на предстоящите airdrop, календар на събитията в индустрията, предупреждения за крипто общности, модул за образователно съдържание, подкастове и видеоклипове.

До четвъртото тримесечие на 2022 г. браузърът предоставя информация за над 12,000 децентрализирани приложения на повечето платформи за смарт договори в световен мащаб.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase са изправени пред дело за $350 милиона

Най-голямата крипто борса в САЩ Coinbase е съдена от друга крипто компания, която твърди, че фирмата е нарушила патентованата ѝ технология за трансфер на криптовалути.

септември 26, 2022 9:30 1 мин. четене

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене