Home

Brett скача с 24.9% за седмица, Base Dawgz очаква 10Х ръст след ICO-то

01.07.2024 20:53 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Brett скача с 24.9% за седмица, Base Dawgz очаква 10Х ръст след ICO-то

Блокчейнът BASE отново показва своите възможности, като някои шиткойни от веригата като Mog Coin, Normie и SPX6900 буквално изригват. 

Изображение: Shutterstock

NORMIE скочи с 49% за ден, докато абсолютният лидер Brett е с 24.9% напред за седмицата. Няма как да не изтъкнем и Base Dawgz, който буквално взриви общността, откакто стартира. $DAWGZ показва точно това, което се очаква от него, като вече има над $2.2 милиона събрани в предварителната продажба. Ако вземем предвид реализирания потенциал на блокчейна Base, това са доста, доста големи цифри.

Предвид големият интерес към блокчейна на Coinbase, изглежда, че Base Dawgz е готов за значителен ръст. Някои анализатори предвиждат, че след завършването на ICO-то, токенът може евентуално да постигне до 10х увеличение на стойността си.

Мултичейн подход, подкрепата на общността и доброто разпределение на токените допълнително засилват оптимизма около проекта. Но нека разгледаме и основните причини за това, а да не правим прибързани заключения.

Посетете Base Dawgz

Потенциалът на Base токените все още не е доразвит

Въпреки че Base няма собствен токен, екосистемата около тази блокчейн платформа предлага плодородна почва за създаване и развитие на различни токени. Потенциалът на тези токени все още не е напълно реализиран, тъй като Base е сравнително нова платформа. С нарастването на броя разработчици и проекти, изградени върху Base, можем да очакваме появата на токен модели, които да се възползват от уникалните характеристики на тази мрежа – точно както Base Dawgz, който в първия ден на своето ICO събра $200,000.

Шиткойните, изградени върху Base показват изненадващо разнообразие от приложения и възможности. Въпреки че често са критикувани като спекулативни и без реална стойност, някои от тези проекти демонстрират креативни подходи към ангажиране на общността и дори експериментални модели. Тяхната способност да привличат внимание и да генерират бърз интерес може да се окаже ценен инструмент за тестване на нови идеи в децентрализираните финанси, a финансовата страна е само черешката на тортата (макар че за меме инвеститорите шиткойните далеч не са шега работа).

Интересното при шиткойните на Base е, че те могат да служат като своеобразен полигон за иновации. Ниските разходи за транзакции и бързината на мрежата позволяват на създателите да експериментират с различни токеномики и механизми за разпределение, без да се притесняват от високи такси. Това може да доведе до появата на нови модели за токени, които впоследствие да бъдат адаптирани и приложени в по-сериозни проекти. Въпреки че много от тези експерименти вероятно ще се провалят, някои могат да разкрият неочаквани възможности за бъдещето на децентрализираните финанси.

Посетете Base Dawgz

Цената на Base Dawgz се увеличава утре, очаква се 10Х скок след края на предпродажбата

Стойността наBase Dawgz ще се увеличи още утре, а в същото време се очаква 10Х развитие след края на предпродажбата. При настоящата цена на $DAWGZ от едва $0.005534, това представлява отлична възможност за инвеститорите да се включат преди стъпаловидното повишение на стойността, което ще настъпи утре сутринта.

По информация от сайта, това увеличение е гарантирано, което прави момента изключително подходящ за покупка. За инвеститорите, които проявяват интерес, сега може да е добър момент да се включат за потенциалния 10х ръст след края на предпродажбата.

Как да купя Base Dawgz?

Закупуването на Base Dawgz (DAWGZ) е лесно и може да се извърши в няколко прости стъпки:

  1. Посетете сайта на предпродажбата: Отидете на официалния уебсайт на Base Dawgz, където се провежда предпродажбата.
  2. Свържете крипто портфейл: Свържете вашия крипто портфейл, който поддържа BASE, Ethereum (ETH), Solana (SOL), Binance Smart Chain (BNB) или Avalanche (AVAX).
  3. Изберете сумата на инвестиция: Въведете желаната сума, която искате да инвестирате в Base Dawgz токени.
  4. Потвърдете транзакцията: Потвърдете транзакцията чрез вашия портфейл и финализирайте покупката.

Следвайки тези стъпки, ще можете бързо и лесно да станете част от общността на Base Dawgz и да се възползвате от потенциалния му растеж.

Посетете Base Dawgz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.